| | All inclusive vega en vegan restaurant in Delft Liefhebbers van veggie & vegan food kunnen vanaf 1 juni terecht bij Rozey in het Agnetapark in Delft. De eerste Rozey opende april 2019 haar deuren in Rotterdam aan de Wijnhaven. Door […] Lees verder |
|
|
|
| | Food Management Platform Apicbase haalt 4 miljoen euro op Apicbase, leverancier van restaurant management software, kondigt aan dat het 4 miljoen euro ophaalde in een Serie A-financieringsronde, geleid door Volta Ventures, samen met bestaande investeerders […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Cool-Spot koelklimaat zorgt voor voedselveiligheid Langzaam maar zeker mag de horeca weer open! Tijd om na te denken hoe je in de toekomst veilig open kunt blijven als buffet restaurant, hotel met (ontbijt)buffet of bedrijfscatering. Waarom […] Lees verder |
|
|
|
| | ''De eerste doorgroeimogelijkheid is een feit'' Familierestaurant Midas uit Woerden heeft de knop omgezet en is in deze tijd volledig gaan bezorgen naar particulieren via hun cateringlocatie. Nieuwe fietsen en auto’s erbij én een nieuw filiaal […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Terrassen per 28 april (beperkt) open De terrassen gaan weer beperkt open. Na maanden van lockdown mogen horecaondernemers per 28 april weer gasten op hun terrassen ontvangen tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Dat maakte demissionair premier […] Lees verder |
|
|
|
| | Lieke van Herpen wordt medeaandeelhouder van Swijnenburg Vanaf deze maand is Lieke van Herpen toegetreden als medeaandeelhouder van Swijnenburg. Dit betekent dat zij zich, naast haar reeds bestaande functie, zal binden aan de organisatie. Dit creëert […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|