ALLE ARTIESTEN ZIJN ER KLAAR VOOR

1 jaar geleden


Text only:

Onze cast is compleet. Alle artiesten zijn in Den Haag aangekomen en de repetities zijn...

Wij zijn er klaar voor

 

Repetities in volle gang

Onze cast is compleet. Alle artiesten zijn in Den Haag aangekomen voor de 19de editie van Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld. Deze familieshow is van 22 december tot en met 7 januari in de hofstad te zien. De repetities zijn in volle gang.  Onze showgirls, het orkest en alle artiesten doen er alles aan om u een onvergetelijke circuscocktail voor te schotelen. De première nadert, zorg dat u onze voorstelling niet mist!

LEES MEER

 

MOOISTE CIRCUSTENT VAN NEDERLAND

De tent van Groot Kerstcircus Den Haag is dit jaar een sensatie op zich. Met een lengte van ruim 70 meter is onze theatertent een ware eyecatcher. In de avonduren verlichten duizenden lampjes het circus en speciale LED lampen zorgen ervoor dat de tent voortdurend van kleur verandert. Een sprookjesachtig beeld dat al bij voorbaat bijdraagt aan de grandeur en beleving van Groot Kerstcircus Den Haag.

LEES MEER

 
 

VEEL VRAAG NAAR KAARTEN

De belangstelling is overweldigend! Duizenden kaarten zijn reeds verkocht. Heeft u al tickets? Wacht niet langer en verzeker uzelf direct van tickets voor de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site maar ook bij de circuskassa op locatie. Telefonisch reserveren kan via 0900 300 6000 (45 cpm). Zorg dat u erbij bent!

BESTEL SNEL

 
info@kerstcircusdenhaag.nl | www.kerstcircusdenhaag.nl
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Kamasutrabeurs.nl/

Categorieën: Erotique
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019