Uitnodiging: presentaties ACSI Kampeerreizen
Als u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie
Zien we u deze week op de Caravana?
Kampeerreizen 2018: keuze uit 45 bestemmingen
Beste kampeerder,

Krijgt u met dit winterse weer extra zin om te gaan kamperen? Kom dan alvast in de kampeersfeer tijdens de Caravana in Leeuwarden. Vanaf donderdag is dat zes dagen lang dé plek voor kampeerliefhebbers. Bent u er ook bij?

Caravan- en camperprimeurs, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends; u vindt het allemaal op deze leuke beurs. Op de stand van ACSI (hal 4, stand 4075) kunt u onder andere kennismaken met de reisleiders die dit jaar meegaan met de kampeerreizen. Ook geven ze de hele dag door presentaties over verschillende bestemmingen. U bent van harte welkom!
Programma presentaties Caravana
Programma presentaties Caravana
Tijdens de Caravana vertellen de reisleiders alles over de bijzondere rondreizen die op het programma staan. De presentaties vinden de hele dag door plaats op de ACSI-stand in hal 4. Binnen een halfuur weet u alles over de bestemming, het programma en de vele excursies.
 
Beursactie: boek een reis en win
Beursactie: boek een reis en win
Volgende maand vertrekken de eerste reizen al. Als u al weet welke rondreis u dit jaar wilt maken, wacht dan niet langer en leg het vast tijdens de Caravana. Dat is extra interessant omdat u dan kans maakt op een handige koelbox. Ideaal voor onderweg én op de camping.
    SGR_logo    Calamiteiten fonds 
Klantenservice
Ma-vr 08.30 - 17.00
+31(0) 488 42 08 10
Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter  Volg ons op Google Plus
U ontvangt deze mail op: newsletter@newslettercollector.com
ACSIReizen.nl  |  Afmelden  |  Klantenservice
© 2018 ACSI Holding BV - All Rights Reserved.