Alleen vanavond nog ??!!

3 jaren geleden


Text only:

zondag 29 augustus 2015


 

Jalada Goddijn-Koopmans
Professional Organizer
Lid N.B.P.O.
www.opruimen.org
www.ruimtewijzer.nl
contact@bureauvoorruimte.nlEen overzichtelijk geordende ADMINISTRATIE.
Daar word je écht blij van!
 Bespaar €200,- 


Beste ??,

Ja, het is zo ver! Alleen vanavond kun je nog gebruik maken van de vroegboekersprijs voor de ACTIEVE ADMINISTRATIE UITDAGING.
Na morgen, dus vanaf 31 augustus, betaal je €200,- meer om mee te kunnen doen aan dit drie weken durende traject, want de normale prijs is €497,- áls er dan nog plek is!
WAARÓM zou je eigenlijk meedoen? Voor WIE is het?
 
Is jouw administratie een rommeltje waar je van in paniek raakt? Kun je niks terug vinden, weet je niet waar je nieuwe post moet laten en liggen overal stapels?
Doe dan mee!
"Eyeopener was dat samen de administratie doen zo rustgevend en meditatief kan zijn. Onder Jalada's wakend oog valt alle paniek weg."
 
Zie je als een berg op tegen je belastingaangifte? Krijg je al buikpijn als je eraan denkt dat je alle gegevens hiervoor tevoorschijn zult moeten toveren?
Doe dan mee!
"Ik vond het gezellig om naast jou de belastingpapieren uit te zoeken. Je hebt het karwei echt lichter gemaakt, in meerdere opzichten."
 
Wil je af van al die stapels en stapeltjes overal? Verlang je naar een handig systeem, zodat je al je papieren netjes kunt opruimen en ook weer snel terug kunt vinden als je ze nodig hebt? Doe dan mee!
"ik ben het meest blij met het feit dat iets waar ik zo lang tegen aan heb zitten te hikken, op een zeer positieve manier in beweging is gekomen."
 
Heb je echt schoon genoeg van al die papieren overal? waarvan zeer waarschijnlijk heel veel weg kan, als je maar wist wat?
Doe dan mee!
"Ik heb nu zin om mijn administratie verder te ordenen
"
 
Ben je al vaak begonnen met ordenen, maar loop je steeds vast? Wil je nu wel eens goed geholpen worden, zodat het ook echt lukt?
Doe dan mee!
"...het zware gevoel van weerstand wat hierop zat, is getransformeerd in iets waarvan ik vertrouwen heb het nu effectief aan te (kunnen) pakken."
De BESTE dag om te BESLISSEN!
Meld je VANAVOND nog aan voor de super lage prijs voor de vroegboekers: slechts €297,-!! In plaats van €497,- , de normale prijs die je betaalt als je je na vandaag opgeeft.
Wat krijg je daarvoor?
Drie weken advies, tips en mijn professionele begeleiding met als hoogtepunt de PRAKTIJKDAG in HAARLEM op vrijdag 2 oktober 2015. De dag waarop je het handige, praktische, overzichtelijke en eenvoudige administratiesysteem gaat toepassen op je eigen papieren, samen met een klein groepje lotgenoten. Hier lees je er alles over
Daar wil je toch bij zijn? Let op: VANDAAG (29-08-2015) is echt de ALLERLAATSTE dag dat je mee kunt doen voor deze lage prijs!
Doe jezelf een plezier en gún het jezelf mee te doen aan dit opruimavontuur wat je zoveel RUIMTE, RUST en OVERZICHT zal opleveren, zodat je na drie weken TROTS op jezelf zult zijn en kunt GENIETEN van een SUPER overzichtelijke administratie.
Ik zie je aanmelding graag tegemoet ??!
Nog liever even eerst alles nalezen voor je je echt aanmeldt?
Alle INFO over deze ADMINISTRATIE UITDAGING vind je HIER
Succes met SNEL BESLISSEN (dat is nu €200,- waard!) en hartelijke groet,
PS. Als je blijft doorgaan, zoals je het tot nu toe gedaan hebt, zul je dezelfde resultaten krijgen als die je nu hebt. Dan zit je na drie weken nog steeds tussen de stapels...
Dat kun je NU voorkómen!
Ja, ik neem een verstandige beslissing en doe mee!
 
 
...Alleen waar Ruimte is kunnen nieuwe dingen (ont-)staan...
Je gegevens wijzigen als je alleen je e-mailadres wilt wijzigen
contact@bureauvoorruimte.nl Voor reacties, vragen of suggesties! Dank je wel!!
Afmelden als je deze nieuwsmails niet meer wilt ontvangen
 

Opruimen.org

Categorieën: Zakelijke goederen Wonen | Huis | Inrichting
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019