Bestel op de valreep nog uw gouden herslag!
knm logo
Gouden Dukaten 2024

Bemachtig uw Gouden Dukaten voordat ze niet meer beschikbaar zijn!

Gouden Dukaten 2024
Bekijk en bestel

Geachte heer/mevrouw n Do,

Vandaag en morgen is uw allerlaatste mogelijkheid om de Gouden Dukaten 2024 te bestellen, daarna zijn ze gegarandeerd uitverkocht en niet meer verkrijgbaar! En om ervoor te zorgen dat u uw kans niet mist, helpen we u graag nog even herinneren. Bestel vandaag nog uw Gouden Dukaat!


De Gouden Dukaat was in de 16e en 18e eeuw een van de belangrijkste handelsmunten ter wereld, dankzij het betrouwbare gewicht en gehalte. Het is jarenlang een belangrijk betaalmiddel geweest in het internationale handelsverkeer.  Sinds 4 augustus 1586 staat de Gouden Dukaat in de Nederlandse Muntwet. Vandaag de dag herslaat de Koninklijke Nederlandse Munt deze gouden munten, in opdracht van het Ministerie van Financiën.


Maak de serie compleet! 

Zowel de Enkele Gouden Dukaat als de Dubbele Gouden Dukaat 2024 draagt het symbool voor de zijdehandel: het derde handelsgoed waar we bij stil staan in de serie. In 2025 komt de serie ten einde met koffie als laatste onderwerp. Hoe mooi is het om de hele serie compleet te hebben? Ga snel naar onze website om uzelf te verzekeren van een Gouden Dukaat!


Komt u ook naar de Dag van de Munt?

Op 8 juni is het zover: dan opent de Koninklijke Nederlandse Munt haar deuren voor iedereen. Van 09:00 tot 15:00 kunt u een kijkje komen nemen in ons gebouw. Vind hier alle informatie! 

Enkele Gouden Dukaat 2024
Bekijk en bestel
Dubbele Gouden Dukaat 2024
Bekijk en bestel

Volg ons

Afmelden

© 2024 Koninklijke Nederlandse Munt

Privacy Statement 

Trustpilot reviews