Laden...

Alleen vandaag nog om te profiteren van de vroegboekkorting voor het congres Niet-aangeboren hersenletsel!

By Tvvonline.nl received 3 jaren geleden

Categorieën: Verzorging | Hulp I EHBO
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder
  • Html
  • Tekst
Congres Niet-aangeboren hersenletsel | donderdag 14 januari 2016
Klik hier voor de online versie.

Beste heer, mevrouw,


Nursing organiseert op donderdag 14 januari 2016 een congres over niet-aangeboren hersenletsel.

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) heeft een enorme impact. De gevolgen zijn vaak niet alleen van lichamelijke aard, ook op gedragsmatig en emotioneel gebied kunnen er veranderingen optreden.

Plenair ochtendprogramma met dagvoorzitter Marcellino Bogers
In de ochtend verzorgt Hans van Dam, consulent, docent en schrijver, een lezing over Stress in het brein. Hersenletsel van enige omvang heeft altijd gevolgen voor mentale functies (denken en emotieregulering). Deze gevolgen zijn niet zichtbaar, maar wel dagelijks merkbaar. In iemands eigen leven en in het leven met naasten. Deze lezing biedt een zoektocht naar achtergronden van gedragingen en opent perspectieven op hoe hiermee in de praktijk om te gaan.


Middagprogramma met verdiepende workshops
Afhankelijk van je interesse kun je door middel van je workshopkeuze in de middag je eigen programma samenstellen. Er worden zes workshops aangeboden, waarbij dieper op een bepaald onderwerp wordt ingegaan. Enkele onderwerpen: Verliesverwerking na niet aangeboren hersenletsel,Vertrouw ik jou? Over vertrouwen en argwaan na NAH en het ondersteunen van de mantelzorger.


Wil jij ook weten hoe je als zorgverlener het beste kunt omgaan met patienten met NAH? Meld je dan aan voor dit congres. Je hebt alleen vandaag nog om te profiteren van de vroegboekkorting; vanaf morgen betaal je het reguliere inschrijfgeld!

Schrijf je hier direct in!


Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2019