De Suitable Dagaanbieding met vandaag in de aanbieding....
spacer
 
 
Logo Suitable   Suitable, de grootste in online herenmode!
16 Suitable shops  16 Suitable shops    Webversie
 
Alleen vandaag   38% korting
 
Suitable Jason Polo Stretch Blauw
Suitable Jason Polo Stretch Blauw
 
-38%
 
  • Merk: Suitable
  • Pasvorm: Slim-Fit
  • Materiaal: Stretch
39,95  24,95   
BEKIJK DEAL
 
 
Elke dag een topdeal  Elke dag een topdeal    Kortingen tot wel 60%  Kortingen tot 70%    Altijd gratis verzending  Altijd gratis verzending   
 
Suitable Jason Polo Stretch Blauw
 

Wanneer je op zoek bent naar een moderne variant van het klassieke poloshirt, is deze Jason herenpolo van Suitable echt iets voor jou. De casual polo heeft een trendy kobaltblauwe kleur en is voorzien van een klassieke pique binding. Daarnaast is het herenshirt afgewerkt met elastische banden op de boord en mouwen, die zijn voorzien van een andere weving en sportieve zwarte strepen. Dit zorgt voor een sportieve touch en geeft je outfit een modische twist.

Doordat het Jason model gemaakt is van katoen gemixt met elastaan (stretch), draagt deze erg prettig en heeft het shirt een fijne stretch, voor extra draagcomfort. De Slim-Fit pasvorm zorgt ervoor dat het poloshirt getailleerd langs het lichaam valt en tegelijkertijd voldoende bewegingsvrijheid biedt. 

Of je het Suitable poloshirt nu draagt naar je werk of op een feestje, je komt altijd goed gekleed en modisch voor de dag!

  • Suitable Jason Stretch Polo
  • Blauw met sportieve details
  • Slanke Slim-Fit pasvorm
  • Gemaakt van 96% katoen en 4% stretch
 
   Profiteer vandaag van 38% korting! Deze aanbieding is alleen geldig op 18 augustus 2019! OP = OP
 
 
payment
 
De getoonde acties zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden. Wil je deze of andere nieuwsbrieven van ons niet meer ontvangen?

Wijzig profiel | Uitschrijven

Je ontvangt dit bericht omdat je met dit mailadres ingeschreven bent voor de Suitable nieuwsbrief. Voeg klantendienst@suitable.be toe aan de contactpersonen om er zeker van te zijn dat je onze nieuwsbrief ontvangt.