De Suitable Dagaanbieding met vandaag in de aanbieding....
spacer
 
 
Logo Suitable   Suitable, de grootste in online herenmode!
16 Suitable shops  16 Suitable shops    Webversie
 
Alleen vandaag   37% korting
 
Suitable Sokken Bruin 8-Pack
Suitable Sokken Bruin 8-Pack
 
-37%
 
  • Merk: Suitable
  • Materiaal: Nylon
39,6  24,95   
BEKIJK DEAL
 
 
Elke dag een topdeal  Elke dag een topdeal    Kortingen tot wel 60%  Kortingen tot 70%    Altijd gratis verzending  Altijd gratis verzending   
 
Suitable Sokken Bruin 8-Pack
 
Deze donkerbruine sokken van Suitable worden geleverd in een voordelige 8-Pack. Zo grijp je dus nooit mis in je sokkenla! De stevige herensok is gemaakt van een luxe katoenmix die bestaat uit 80% katoen, 15% nylon en 5% elasthaan (stretch). Hierdoor gaat de sok lang mee en rekt deze niet uit. 
 
Deze herensokken zijn absorberend, waardoor vocht wordt opgenomen en zweetvoeten worden tegengegaan. Ideaal voor in zowel een casual sneaker als een nette leren schoen dus! Deze navy sokken zijn dan ook de perfecte basis voor je garderobe! Ook erg fijn: op de onderkant van elke sok is de kleur aangegeven, zodat u de sokken na het wassen makkelijk bij elkaar terug kan vinden. 
 
  • Bruine Suitable sokken
  • 8 paar 
  • Vocht absorberend katoen 
 
Maatadvies 
Deze herensokken van Suitable zijn one size en daardoor geschikt voor heren met maat 40 t/m 45.
 
   Profiteer vandaag van 37% korting! Deze aanbieding is alleen geldig op 3 mei 2019! OP = OP
 
 
payment
 
De getoonde acties zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden. Wil je deze of andere nieuwsbrieven van ons niet meer ontvangen?

Wijzig profiel | Uitschrijven

Je ontvangt dit bericht omdat je met dit mailadres ingeschreven bent voor de Suitable nieuwsbrief. Voeg klantendienst@suitable.be toe aan de contactpersonen om er zeker van te zijn dat je onze nieuwsbrief ontvangt.