De Suitable Dagaanbieding met vandaag in de aanbieding....
  Bekijk snel op Suitable.nl/dagaanbieding  
   
   

 

Profiteer vandaag van 17% korting!
Deze aanbieding is alleen geldig op 15 oktober 2018!

 

 
Wit T-Shirts 6Pack O-neck

 

47.85
39.95   (-17%)
Profiteer nu!

Set van 6 witte, basic T-shirts.
 
Deze witte T-shirts met ronde hals van ons eigen Suitable label zijn de perfecte basis voor u garderobe. Draag de herenshirts bijvoorbeeld onder uw overhemd of trui voor extra warmte en comfort. Dankzij de smalle boord en de licht getailleerde pasvorm zitten de basic T-shirts erg lekker en kunt u ze dagelijks met veel plezier dragen. 
 

Luxe kwaliteit biologisch katoen 

De shirts zitten verpakt in een voordeelverpakking van 6 stuks en zijn volledig gemaakt van fijn gekamde, biologische katoen. De shirts zijn gemaakt van 150 grams katoen en zijn bewerkt met een Soft Silk Finish, waardoor de stof heerlijk zacht en glad aanvoelt. De korte mouwen zijn voorzien van een gezoomde afwerking. De boord heeft een mooie, smalle boord van 11mm.
 
  • Set van 6 witte T-shirts
  • Gemaakt van biologisch katoen 
  • Licht getailleerde, modern-fit pasvorm
  • Bewerkt met een Soft Silk Finish 
 
Wasadvies 
Was de T-shirts altijd voordat u deze de eerste keer gaat dragen. Er kan tijdens deze eerste wasbeurt overtollige vezelstof vrijkomen. Dit is puur residu en zal de kwaliteit van de T-shirts niet aantasten. Was uw witte kledingstukken nooit samen met uw gekleurde kleding. Dit kan zorgen voor verkleuringen. Daarnaast kunnen de witte katoenvezels zich hechten aan uw gekleurde kleding. Het wordt afgeraden om katoen sneller dan 1400T te laten centrifugeren, om beschadiging van de katoenvezels te voorkomen.
Bekijk de dagaanbieding
 
 

* Let op deze aanbieding is alleen vandaag, maandag 15 oktober, geldig! Op=Op

 
 
 
   
   
 

Suitable
Nijmegen


Manager:
Lars Venema
 
 
   
 

 

   
  Wilt u deze mails niet meer ontvangen? Klik hier