Allergie neemt geen vakantie lezer

19 dagen geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Na een heerlijk weekendje weg ter gelegenheid van de 80e verjaardag van mijn schoonvader kunnen we er weer even tegenaan! De examens zijn achter de rug, het wachten is op de uitslagen. Zal vast wel goed komen, maar toch... altijd spannend! 

We wensen je vast een fijne week en wellicht tot vanavond bij het webinar? Of één van de andere webinars de komende weken! 

Puppylove en geitjes...

Je weet nooit wanneer je opeens iemand tegen het lijf loopt met voedselovergevoeligheid! Nu komt dat bij ons wellicht iets vaker voor dan bij een ander, maar toch altijd is het interessant!

Zo kon Marieke het niet laten de diëtist uit te hangen toen haar buurvrouw geitenmelk en lactose intolerantie combineerde... Hoe dit afliep kun je lezen in haar blog. 

Lees hier het blog  Webinar planning

Interesse in FODMAP, histamine of hooikoorts? Dan moet je zeker even meekijken naar één van de geplande webinars! 
Heb jij vragen voor ons? Stel ze gerust tijdens de online presentaties. 

Het werkt heel eenvoudig, schrijf je in, klik op de link en kijk mee! Via de chat kan je (privé) vragen stellen. Kijk voor de data in onze agenda, vanavond om 20.30u gaat het over FODMAP. 

Schrijf je in Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP Arm dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 
 

Graag tot snel!
Marieke en Marloes, namens het team van Allergieplatform.nl 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019