Allerlaatste kans ??? Het eBoo k 100 Wegwijzers voor maar €5,-

3 jaren geleden


Text only:

 06-07-2015


 

Jalada Goddijn-Koopmans
Professional Organizer
Lid N.B.P.O.
www.opruimen.org
www.ruimtewijzer.nl
contact@bureauvoorruimte.nlAlleen vanavond nog! 6 juli 2015
 


Goedenavond ??,
Op de valreep nog de allerlaatste reminder aan het eBook.
Tot vanavond 23:59 ;-) kun je het eBook nog bestellen voor maar €5,- Daarna geldt de gewone prijs van €37,50.
Van veel mensen kreeg ik waardering voor mijn reminders. Ze waren vergeten het eBook te bestellen, maar wilden het wel graag hebben voor die bijzonder lage prijs van €5,-
Daarom toch nog een laatste herinnering aan de mooie AANBIEDING om de jubileum-uitgave "100 Wegwijzers naar Ruimte" met heel veel korting te kopen. Alleen vanavond geldt hij nog. Vanaf morgen betaal je dus flink meer.
Hier een directe link naar de BESTELPAGINA.
LET OP! Had/heb jij misschien al geld overgemaakt voor het eBook, maar de BESTELPAGINA NIET INGEVULD, omdat die er nog niet was toen ik de honderdste Ruimtewijzer schreef, dan is deze mail NIET voor jou bedoeld, maar wil ik je wel met klem vragen het bestelformulier tóch nog even in te vullen.
Dan word je namelijk automatisch in de groep 'Bestellers eBook 100 Wegwijzers naar Ruimte" geplaatst en krijg je ook geen reminder-mails meer en wel mogelijke updates van het eBook! Dat is administratief ook erg handig voor mij.
Heb jij  het eBook al besteld en krijg je toch nog weer een reminder-mail? Dan sta je waarschijnlijk met 2 verschillende mailadressen in mijn bestand. Mail me dan even, dan pas ik het aan.
Je kunt je ook AFMELDEN voor alle NIEUWSMAILS, zoals deze reminder-mail. Dan krijg je alleen eens per 4 of 5 weken gewoon de Ruimtewijzers en herinner ik je niet opnieuw aan aanbiedingen of speciale acties. Je weet zelf wel of dat zinvol voor jou is of juist niet.
Twijfel je nog? Dan hieronder nog wat meer informatie.
Het is erg handig om alle artikelen bij elkaar te hebben.
Je kunt in het bestand heel makkelijk zoeken naar een bepaald onderwerp. Gebruik toetscombinatie CTRL+F, (CMD+F als je een MAC hebt) Dan typ je het woord in waar je iets over wilt lezen. Bijvoorbeeld 'plannen'. Dan kom je meteen op de pagina's waar ik over 'plannen' heb geschreven.
Je kunt je ook laten verrassen. Typ een willekeurig pagina- of hoofdstuknummer in en kijk bij welk artikel je dan uitkomt. Het is geen boek om achter elkaar uit te lezen. Het is meer een soort naslagwerk waar je elke keer een stuk uit kiest en dat dan gaat lezen. Een soort digitale snoeptrommel....;-)
Nu betaal je voor dit eBook van ongeveer 500 (!) pagina's nog de extreem lage prijs van €5,- . Vanaf dinsdag 7 juli geldt de normale prijs van €37,50. Maak gebruik van deze aanbieding nu het nog kan! Hier kun je het NU meteen bestellen. Want: "van uitstel, komt afstel" zoals je vast wel weet...
Er zijn al veel mensen die het eBook besteld hebben. Nu al bijna HONDERD! Ook zijn er al aardig wat mensen die spontaan meer hebben overgemaakt dan €5,- Dat ik daar erg blij mee ben, lijkt me duidelijk.Ik heb een handige  BESTELPAGINA gemaakt, zodat het bestellen van het nieuwe eBook "100 Wegwijzers naar Ruimte" eenvoudig en snel gaat. Als je die invult, krijg je de BETAALGEGEVENS gemaild en heb ik meteen jouw naam én e-mailadres.
Dan kan ik je ook het eBook makkeijk toesturen.
Nu waren er een paar mensen waarvan ik geen e-mailadres had en heb. Dat is erg onhandig. Eén heb ik met moeite nog kunnen achterhalen, maar voor de anderen moet ik wachten tot ze zelf contact met mij opnemen. Als je deze bestelpagina invult, kan dat niet meer gebeuren.

Ik zie je bestelling graag komen. Direct als je betaling op mijn rekening staat, stuur ik je een mail met het eBook als bijlage. Er zijn inmiddels al een flink aantal eBooken verkocht. De extreem lage prijs van €5,- geldt alleen nog tot maandag 6 juli. Mis het niet!
Hartelijke groet,
PS. Hier nog een keer de link naar de BESTELPAGINA
 
...Alleen waar Ruimte is kunnen nieuwe dingen (ont-)staan...
Je gegevens wijzigen als je alleen je e-mailadres wilt wijzigen
contact@bureauvoorruimte.nl Voor reacties, vragen of suggesties! Dank je wel!!
Afmelden als je deze nieuwsmails niet meer wilt ontvangen
 

Opruimen.org

Categorieën: Zakelijke goederen Wonen | Huis | Inrichting
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019