Alles over de Windows 10 tijdlijn en het Netflix-maandoverzicht
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 03 Jul 2019
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook blijf op de hoogte via rss
Internet & Thuis Nieuw op Netflix in juli
Geschreven door: Stefanie Katzenbauer - 28-Jun 17:33
Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in april nieuw op Netflix!
Lees verder
Apps & Software Zo gebruik je de Windows 10 Tijdlijn
Geschreven door: Wesley Akkerman - 01-Jul 17:31
De Windows 10 Tijdlijn is een functie die antwoord kan geven op de vraag: waar was ik ook alweer mee bezig? Het is een optioneel hulpmiddel waarmee je webpagina’s en documenten kunt bijhouden waar je de afgelopen weken tot dertig aan gewerkt hebt.
Lees verder
PartnerBijdrage Pre-order nu de Windows 10 Tweakgids
03-Jul 16:55
Bestel nu de nieuwe Windows 10 Tweakgids en haal meer uit Windows 10. Deze 124 pagina's tellende special met meer dan 35 workshops bevat alles wat je moet weten om Windows 10 te optimaliseren, te tweaken en te versnellen.
Lees verder
How To Zo krijg je betere YouTube-aanbevelingen
Geschreven door: Wesley Akkerman - 03-Jul 13:59
YouTube rolt momenteel een update uit voor de officiële app op Android en iOS, waarmee het voor gebruikers gemakkelijker wordt aanbevelingen op hun eigen smaak af te stemmen. Zo kun je dus zelf invloed hebben op de YouTube-aanbevelingen voor video’s en kanalen die voorbijkomen op het thuisscherm.
Lees verder
Overige elektronica Wat is de beste tablet om op te werken?
Geschreven door: Jeroen Boer - 02-Jul 10:31
Een tablet gebruik je voornamelijk als consumptieapparaat, terwijl een laptop doorgaans echt bedoeld is om op te werken. Maar zoals met zo veel dingen is de wereld niet zwart of wit: je kunt ook kiezen voor een 2-in-1-apparaat dat zowel tablet als laptop is.
Lees verder
PartnerBijdrage Een Chromebook voor iedere levensstijl
03-Jul 17:02
Of je nou weinig met je laptop doet of praktisch op je laptop leeft, er is een Chromebook voor iedere levensstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je moet dus alleen het juiste type kiezen. Lees hier meer over de mogelijkheden en doe de Chromebook selector.
Lees verder
Blog Alles over de cryptomunt van Facebook
Geschreven door: Justin Doornekamp - 02-Jul 17:44
Facebook werkt al tijden aan een eigen cryptomunt en afgelopen maand was daar eindelijk de aankondiging: de Libra zal begin volgend jaar worden gelanceerd. Het social media-platform wil met de digitale munt betalingen vereenvoudigen. Toch is de Libra niet altijd gemakkelijk te begrijpen en daarom is wat uitleg wenselijk.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl