Nieuwsbrief van 15-11-18 6:45:00
Online bekijken

Reduceer verbindingen en gebruik configuratoren, apps en aanbiedingen

AWADUKT Thermo lucht-aardwarmtewisselaar 

Of het nu gaat om scholen, crèches, eengezinswoningen, ziekenhuizen of kantoren: alle ruimten, gebouwen en mensen hebben frisse lucht nodig. Met de AWADUKT Thermo lucht-aardwarmtewisselaar van REHAU wordt de buitenlucht aangezogen, gefilterd en gereinigd en via een in de grond geplaatst leidingsysteem de woning in gebracht. Zo is er altijd frisse lucht in huis.

Innovatieve terminal unit aansluitkit reduceert aantal verbindingen

Watergevoerde systemen voor verwarming en koeling op de juiste manier aanleggen, inregelen, naregelen en onderhouden, is geen sinecure. Om een terminal unit aan te sluiten, moeten installateurs al gauw 20 verbindingen maken. Van de afsluiters tot en met de T-stukken, venturi, drukgecompenseerde regelafsluiter en de filter. Met de Caleffi terminal unit aansluitkit serie 149 wordt dit aantal gereduceerd tot slechts 4.

Zucchini Modulair Concept Configurator van Legrand

Om eenvoudig een railkokertracé voor uw project uit te werken, lanceert Legrand Nederland de Zucchini Modulair Concept Configurator. Binnen enkele kliks heeft u nu snel een volledige offerte. Vul de gewenste stroomsterkte, rechte elementen, aftakkasten/stroomafnemers en toebehoren in en er verschijnt een totaal overzicht van alle benodigde materialen inclusief afbeeldingen, bruto prijzen en links naar technische documentatie. Daarnaast kunt u met deze calculator het spanningsverlies van uw railkokertracé eenvoudig berekenen.
NBD Themapagina Verwarming

Looking Good! Zehnder kleurt het najaar

Zehnder handdoekradiatoren zijn in allerlei verschillende modellen, maten en kleuren te vinden. Of het nu gaat om een luxe of eenvoudigere badkamer, groot of klein budget, elektrisch of juist niet. Zehnder biedt u een ruim assortiment design handdoekradiatoren in elke gewenste prijsklasse. Dit najaar staat het thema kleur centraal en is het extra profiteren met de gratis Zehnder kleuren actie.

Veilig naar buiten in deze donkere dagen

De wintertijd is ingegaan, het wordt weer eerder donker als uw klanten huiswaarts keren ’s avonds. Zodra zij hun bedrijfspand verlaten, kunnen ze tegen diverse obstakels en andere gevaren aanlopen. Nood- en beveiligingsverlichting Nightlife voorkomt ongelukken en paniek.
 

Vergroot je kennis met IDIS e-learning

IDIS heeft een online cursus opgesteld waarin alle facetten van de IDIS Totaaloplossing aan bod komen. Deze cursus is ontwikkeld voor sales engineers, installateurs, projectmanagers, systeemintegrators en technisch adviseurs die graag meer willen weten over de IDIS oplossingen.

Het vraaggestuurde D+ ventilatiesysteem met app-bediening

Met de Endura Delta pakt Renson uit met een balansventilatie-unit die qua vraagsturing een stuk verder gaat dan de bestaande D-systemen. Met ingebouwde CO2-, VOC- en vochtsensoren kan daarmee ook op het vlak van balansventilatie nu pas echt geventileerd worden op basis van de behoeften en het leefpatroon van de bewoners. En dat tegen het laagst mogelijke verbruik en met een zo hoog mogelijke warmteterugwinning (tot 89%).

4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.