Altijd veilig online en de nieuwste Netflix-series
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 06 Apr 2018
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook volg ons op google+ blijf op de hoogte via rss
How To Nieuw op Netflix: de 10 beste films en series van de maand
Geschreven door: Remmelt Mastebroek - 01-Apr 09:03
Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alls nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er deze maand nieuw op Netflix!
Lees verder
Apps & Software Tweestapsverificatie - 9 tips voor al je accounts
Geschreven door: Martin Gijzemijter - 30-Mrt 09:29
Ben ik gehackt? Dat is een vraag die je jezelf af en toe gewoon even moet stellen. Vandaag is zo'n moment, want een hacker heeft naar verluidt aangegeven een lijst met e-mailadressen à la Have I Been Pwned te publiceren, mét gedeeltelijk de wachtwoorden erbij. Tijd dus om je wachtwoorden te veranderen, en ook maar meteen tweestapsverificatie in te stellen voor al je accounts. Hier lees je hoe je dat doet.
Lees verder
Partner Ben jij een antivirus-expert?
04-Apr 12:58
Doe de quiz en kom erachter of jij een antivirus-expert bent! Na afloop krijg je een score en de gratis mini-gids Privacy & Veiligheid.
Lees verder
Algemeen 7 tips om de beste wachtwoordmanager te vinden
Geschreven door: Redactie Computer!Totaal - 30-Mrt 11:30
Om te voorkomen dat je verzuipt in gebruikersnamen en wachtwoorden die je moet onthouden, helpen we bij het kiezen van een wachtwoordmanager. We zetten belangrijke keuzes uiteen die je bij een wachtwoordmanager moet maken en daarna vertellen we hoe populaire wachtwoordmanagers met die keuzes omgaat.
Lees verder
Kieskeurig Magazine In 4 stappen een lentefris huis!
05-Apr 10:20
De Grote Lenteschoonmaak? Als jij niet goed weet waar, wanneer en hoe je moet beginnen, dan helpt Kieskeurig jou in 4 stappen naar een lentefris huis! En zij geven ook nog wat handige tips over het gebruik van stoomreinigers en andere schoonmaakartikelen. Lees het nu in het gratis magazine!
Lees verder
Blog Is OLED geschikt voor gamen?
Geschreven door: Redactie Gamer.nl - 03-Apr 15:46
De voordelen van OLED-tv’s zijn evident: diepere kleuren, perfect zwart, hogere scherpte en een indrukwekkend contrastniveau. De beeldkwaliteit van OLED-panelen is vele malen beter dan zelfs het beste dat LCD te bieden heeft. OLED-tv’s en OLED-monitoren lijken dan ook uitermate geschikt voor het spelen van games, maar wie probeert uit te zoeken of dit echt zo is loopt tegen een aantal hardnekkige en vaak tegenstrijdige beweringen aan over burn-in en input lag. Gamer.nl zoekt uit wat hiervan waar is en welke adviezen je in de wind kunt slaan.
Lees verder
Partner Test de Ockel Sirius A! De mini-pc op zakformaat
05-Apr 10:15
Mini-pc's zijn unieke apparaten! Ze zijn namelijk net zo groot als de gemiddelde smartphone maar bieden alle functionaliteiten van een gewone pc. Het Nederlandse Ockel heeft de eerste mini-pc met scherm en werkend op volledige Windows 10. Wil jij één van de vijf Ockel Sirius A testen? Geef je dan nu op!
Lees verder
Partner Checklist: ransomwarebeveiliging
05-Apr 10:13
Je computer valt altijd te herstellen en in geval van absolute pech kun je onderdelen of het hele systeem vervangen. Het zijn je persoonlijke gegevens die onvervangbaar zijn. Laat daarom ransomware niet met je gegevens aan de haal gaan. Er zijn een paar zaken die je in acht moet nemen als je jouw gegevens tegen ransomware wilt beschermen.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl