cashcowdaily
  ABN Amro op gevaarlijk punt
ABN Amro heeft tegenvallende resultaten behaald over het eerste kwartaal. Op jaarbasis daalden de baten met 11% naar 2,1 miljard euro, het bedrijfsresultaat met 23% en de nettowinst met 20% naar 478 miljoen.
cashcowreadmore.jpg
 
AEX op weg naar weerstand (waar ligt de volgende)
De Europese aandelenmarkten zullen vandaag de opgaande weg blijven bewandelen.
cashcowreadmore.jpg
Online sparen tegen toprentes uit de EU!
Spaar via Raisin 100% online tegen toprentes bij banken uit heel de EU. Open en beheer je deposito’s bij onze partnerbanken eenvoudig via één account. Nieuwe klanten krijgen bovendien tot € 100,- cadeau! Open account
Dit is Gouden Eeuw voor Azië
Dit is de Gouden Eeuw voor Azië, en voor China en India in het bijzonder. De Aziatische economieën ondergaan een enorme transformatie, aldus Duncan Lamont (Schroders).
cashcowreadmore.jpg
'Trump wil geen akkoord met China’
Hoofdstrateeg Kristina Hooper raakt er steeds meer van overtuigd dat een handelsovereenkomst tussen de VS en China ver weg is.
cashcowreadmore.jpg
Nieuw fonds DWS: Beleggen in intellectueel kapitaal
Vermogensbeheerder DWS heeft een nieuw thematisch fonds gelanceerd dat belegt in bedrijven met veel intellectueel kapitaal.
cashcowreadmore.jpg
ArcelorMittal: correctie op een correctie
De koers staat net boven de low van oktober 2016, maar de charttechnische omstandigheden zijn beduidend beter dan toen met een lage RSI en een koers die onderin de bandbreedte staat.
cashcowreadmore.jpg
COLUMN
''De berichten dat de massale fiscale extra stimulering van de Chinese overheid de Chinese economie weer laat groeien en er zicht lijkt op een handelsakkoord tussen China en de Verenigde Staten lijken Rio Tinto verder in de kaart te kunnen spelen.'' - Martine Hafkamp, directeur Fintessa vermogensbeheer.