Australië is hot!

1 jaar geleden


Text only:



 

 


 


 
Beste Do, welkom bij de
Kokswereld nieuwsbrief.

Australië is hot!


Het scala aan inheemse producten heeft topchefs als René Redzepi en Heston Blumenthal al doen besluiten er een restaurant te openen. De foodcultuur is aan een
opmars bezig.
Robbie Smitskamp werkte
in Maha Restaurant in Melbourne en doet verslag.


 


Wiedenlam: proef Nederlands mooiste ‘wetlands’


Natuurreservaat De Wieden in de kop van Overijssel is een uitgestrekt laagveenmoeras met een grote variatie aan planten. Het Wiedenlam
onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en zachte smaak.


advertorial


Gratis proberen: geconcentreerde bouillon


Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Kip is dé finishing touch voor al je gerechten! De geconcentreerde bouillon is geschikt voor warme en koude gerechten en direct toe te voegen zonder verdunnen. Elke druppel voegt de rijke smaak van kip toe. Vraag nu een gratis sample aan.



Koks gezocht in Australië


De gastronomie in Australië maakt grote sprongen, de
verfijnde Europese keuken is populair. Ook worden Europese koks gevraagd voor interessante
functies. Wanneer vertrek jij?



Sous-chef gezocht in Rhenen


De Koning van Denemarken is al 21 jaar een begrip in Rhenen en de regio. Wij zijn op zoek naar een teamplayer die leiding kan geven en creatief is. Jouw inbreng is voor ons van waarde!


Met vriendelijke groet,
Niels van den Berg
SVH Meesterkok
© 2005-2016 Kokswereld  |  Oplage: 15.850
Vragen, opmerkingen of suggesties?  |  Uitschrijven  |  Stuur door »

 


 


Kokswereld.nl

Categorieën: Recepten Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2017