Automaat voortaan standaard.

1 jaar geleden


Text only:

Op vrijwel elke nieuwe BMW. Online versie
Geachte heer Achternaam,
Het nieuwe coupé model inspireert met adembenemende sportiviteit, dynamisch design en exclusief comfort. Met de dubbele nierengrille nu te midden van nieuw vormgegeven LED-koplampen. En het lage zwaartepunt in combinatie met optimale gewichtsverdeling en krachtige motoren belooft een unieke rijbeleving.
Het nieuwe coupé model inspireert met adembenemende sportiviteit, dynamisch design en exclusief comfort. Het lage zwaartepunt in combinatie met optimale gewichtsverdeling en krachtige motoren belooft een unieke rijbeleving.  BMW website  Brochures en prijslijsten  BMW ConfigurerenMet een Steptronic automaat rijdt u ongekend comfortabel. En zo sportief als u maar wilt. Daarbij combineert deze moderne automatische transmissie meer rijplezier met minder CO2-uitstoot. Vandaar dat de Steptronic automaat bij BMW voortaan standaard is op vrijwel alle modellen.
Met een Steptronic automaat rijdt u ongekend comfortabel. En zo sportief als u maar wilt. Vandaar dat de Steptronic automaat bij BMW voortaan standaard is op vrijwel alle modellen. Begin maart toont BMW de nieuwe 5 Serie Touring op de Salon van Genève. Met alle innovaties van de Sedan, een enorme bagageruimte en luchtvering achter helemaal op maat voor de Nederlandse markt. De Sedan staat vanaf 11 februari in de showroom, de Touring volgt later dit jaar.
Begin maart toont BMW de nieuwe 5 Serie Touring op de Salon van Genève. De Sedan staat vanaf 11 februari in de showroom, de Touring volgt later dit jaar. Van beide modellen zijn er nu rijke Edition uitvoeringen met High Executive, 19 inch lichtmetalen wielen en andere gewilde opties. Wie dit voorjaar kiest voor een nieuwe BMW X3 of X4 profiteert van 40% tot ruim 50% voordeel op de optiepakketten.Rijke Edition uitvoeringen met High Executive, 19 inch lichtmetalen wielen en andere gewilde opties. Wie nu kiest voor een nieuwe BMW X3 of X4 profiteert van 40% tot ruim 50% voordeel op de optiepakketten. Een financiering voor uw nieuwe BMW is nu extra aantrekkelijk. Met BMW Financial Lease* bijvoorbeeld - een zakelijke financiering - betaalt u tijdelijk slechts 3,49% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zónder verzekering is uw rente 3,99%.
* Een product van BMW Financial Services. Ook mogelijkheden voor particulieren. Vraag naar de voorwaarden.
Met BMW Financial Lease* - een zakelijke financiering - betaalt u tijdelijk slechts 3,49% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zónder verzekering 3,99%.
* Een product van BMW Financial Services. Ook mogelijkheden voor particulieren. Vraag naar de voorwaarden. 
Even leuk voor uzelf als om cadeau te geven: de geliefde ICE Watch uit de BMW Motorsport Collectie. Unisex, donkerblauwe polyamide kast met siliconen band. Normale prijs € 89,-. Tot 28 februari a.s. kunt u het online bestellen voor € 69,95 of afhalen bij de BMW dealer.
De geliefde ICE Watch uit de BMW Motorsport Collectie: unisex, donkerblauwe polyamide kast met siliconen band. Normale prijs € 89,-. Tot 28 februari a.s. kunt u de ICE Watch voor € 69,95 afhalen bij de BMW dealer. Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter1  2  3  4  5  6  7  X M i Contact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018