Doe de Terrasscan en krijg gratis advies
Advertorial | | Gastvrijheid: geef je gast de regie! | Maar waarom zou je dat doen? En hoe doe je dat zodat het je wat oplevert? Tijdens Terras Kickstart vertelde Robin Wijnen, mede-eigenaar van het nieuwe restaurant-concept Quisine, over zijn inspirerende visie: Quality by Simplicity. | |
|
|
10 tips: Hoe vergroot je de stopkracht op jouw terras? | Zodra de terrassen weer open mogen willen ondernemers knallen. Hoe zorg je ervoor dat gasten jouw terras niet voorbij lopen? Misset Horeca geeft tien tips hoe je de stopkracht op jouw terras in het nieuwe seizoen kan vergroten. | |
|
| (advertorial) | 11 Terrastips van toppers | Nadat ze eerder al zilver behaalden, ging In 2019 het goud van de Terras Top 100 naar De Werf in Veere. Eigenaars Bart en Paul Melis delen hun tips om ook jouw terras zo goed mogelijk te laten presteren. Het geheim zit hem in intrinsieke gastvrijheid, goede logistiek en meer. | |
|
| Terrasinnovaties 2021: van stoel tot terrasoverkapping | Buitenbeleving wordt belangrijker dan ooit. Flexibel en comfort zijn de trends voor 2021 als het gaat om meubilair en aankleding. Ondernemers zoeken naar oplossingen om het terrasseisoen te verlengen door overkappingen. | |
|
| (advertorial) | Terrasscan + gratis advies | Is jouw terras optimaal ingericht om straks zo veel mogelijk omzet te draaien? Heb jij overal aan gedacht of kun je nog ergens winst behalen? Doe de terrasscan en ontvang gratis een persoonlijk adviesrapport met tips en je huidige situatie en kansen in kaart gebracht. | |
|
| Zes collega’s bereiden zich voor op het terrasseizoen | Met het terrasseizoen in aantocht vraagt Misset Horeca ondernemers naar hun voorbereidingen in deze onzekere tijden. Personeel, assortiment en automatisering. Iedereen rekent op een (noodzakelijke) topzomer. | |
|
| (advertorial) | Meer omzet met QR-codes | Dankzij QR-codes bestellen én betalen je gasten op ieder moment zelf. Ze hoeven nooit meer te wachten op de juiste service, terwijl jij met minder medewerkers dezelfde gastbeleving biedt! Én het verhoogt je omzet gemiddeld met 15-20%! Bekijk het verhaal van de Twentsche Foodhal. | |
|
| Terrasseizoen 2021: Buiten-leven, comfort en flexibiliteit zijn de kernwoorden | Het coronavirus zorgt voor grote veranderingen in de horeca en buiten zal hierbij het toverwoord zijn. Buitenleven en -beleving wordt in de horeca belangrijker dan ooit. | |
|
| (advertorial) | Haal alles uit je personeel | Je team is je beste uithangbord. Maar hoe stoom je iedereen klaar om vanaf de start op volle toeren te draaien en verdienen? Hoe bind en behoud je de juiste medewerkers en hoe bespaar je personeelskosten zonder in te leveren op kwaliteit en gastbeleving? | |
|
| Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten | Wil je een terras plaatsen bij jouw café, restaurant of cafetaria? Dan moet je in veel gemeenten een terrasvergunning aanvragen. Lees hier hoe je dat het beste aanpakt. | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|
|