Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Aziatische horeca luidt de noodklok - Training concepting voor restaurateurs
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
5 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Aziatische horeca luidt noodklok: nijpend tekort bekwame koks
Er dreigt een enorm tekort aan vakbekwame koks in de
Aziatische
horeca. Vereniging Chinese Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) […]
Lees verder
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers
Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende
trainingsdag over 'concepting'
plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is […]
Lees verder
Trendrapport 2019: de 7 opkomende trends in de restaurantindustrie
Het nieuwe jaar is nog maar net van start en daarom presenteert IENS, het platform voor het zoeken en reserveren van restaurants […]
Lees verder
Horecava 2019: Van kerstboombier tot ?vegan? start-ups
De toekomst in de horeca-wereld is te vinden op de 63e editie van de Horecava. Nieuw dit jaar is het Start-upLAB, de springplank […]
Lees verder
Sterrenkoks koken op Horecava
Makro maakt onderdeel uit van de grootste vakbeurs van Nederland omdat de Horecava net als Makro de horeca naar een hoger plan […]
Lees verder
Italiaanse producten onverminderd populair
De Italiaanse gastronomie is erg populair in Nederland; in de eerste 9 maanden van 2018 werd er voor 911 miljoen euro […]
Lees verder
Wine Professional 2019: organic, Oude Wereld en Millennial
De jaarlijkse vakbeurs voor horeca- en wijn professionals,
Wine Professional 2019
, wordt dit jaar op 7, 8 en 9 januari gehouden […]
Lees verder
Horeca speelt grote rol in ?groener? eetpatroon van gast
Restaurantbezoekers eten tot 113 % meer groenten en tot 13 % minder vlees of vis als dit door de horecaondernemer slim, […]
Lees verder
Mezger breekt record en wint HEERLIJK10Daagse publieksprijs
Met een gemiddeld reviewcijfer van maar liefst een 9,73 is Mezger (Domburg) uitgeroepen tot absolute winnaar van de 14e […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Michelinsterren: Overzicht nieuwe en vervallen sterren
Deze restaurants verloren een ster
Vooruitblik: wie pakt een Michelinster en wie mag hem inleveren?
Verhoging btw-tarief: doorberekenen of niet?
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch