Bakken en uit eten gaan is weer leuk lezer!

3 maanden geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Toch best lastig af en toe, kiezen wat je of wáár je kunt gaan eten. In deze nieuwsbrief helpen we je daarmee op weg, want wij vinden dat iedereen uit eten moet kunnen; met of zonder allergie!

Bak je liever zelf iets lekkers? Ook daar hebben wij een geweldige inspiratie voor gevonden.

Lees maar snel verder...

Bakken zonder tarwe 

Op de Allergiebeurs kreeg Marloes Collins het nieuwe boek van Marike Bol van Oh My Pie overhandigd. Dat moest natuurlijk vastgelegd worden.

Marike gaat in haar tweede boek helemaal op in bakken zonder tarwe. Zoals we gewend zijn van haar, is het een vrolijk boek geworden!

  Lees meer over het boek van Marike!  SafeFoodies App

Stef Meijns (24) heeft SafeFoodies opgericht. SafeFoodies is een GRATIS app die mensen met een allergie of intolerantie helpt bij het uitkiezen van het goede restaurant. 

We ontmoette Stef op de Allergiebeurs. Lees meer over de app op onze site.

Lees meer
Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP Arm dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019