Balanceren in de nok van Groot Kerstcircus Den Haag

1 jaar geleden


Text only:

Het Spaanse Duo Alambria: lettertijk één van de hoogtepunten van de nieuwe show

BALANCEREN IN DE NOK VAN GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG

 

DUO ALAMBRIA: LETTERLIJK EEN HOOGTEPUNT

Rechtstreeks uit het zonnige Spanje komt het temperamentvolle Duo Alambria naar Groot Kerstcircus Den Haag. Met hun stunts op de hoge draad vormen ze letterlijk één van de hoogtepunten in onze vernieuwde show. Of het nu gaat om fietsen of touwtje springen op de draad, deze artiesten draaien er hun hand niet voor om. En dat alles speelt zich af hoog in de nok van onze tent. Het slot van de act is ronduit verbazingwekkend. De mannelijke helft van het duo staat daarbij op de nek van zijn vrouw, samen lopen ze vervolgens over een kabel vanaf 8 meter hoogte terug naar de piste. Een ware thriller.

LEES MEER

 

BIJZONDERE LENIGHEID

Met de komst van Robert Muraine heeft Groot Kerstcircus Den Haag een wereldster in huis. Deze Amerikaanse artiest heeft zich bekwaamd in de 'poppin' dansstijl en combineert dit met extreme lenigheid. Muraine slaagt erin om zijn lichaam in de meest onmogelijke bochten te wringen. Hij brak door in de Amerikaanse versie van So You Think You Can Dance waarna zijn carrière als danser en artiest in een stroomversnelling kwam. In 2009 maakte hij met een engagement bij het moderne Cirque Dreams zijn entree in de circuswereld. Er volgden uitnodigingen voor het bekende Festival Mondial du Cirque de Demain in Parijs en het wereldberoemde circusfestival van Monte Carlo. Nu komt hij naar Groot Kerstcircus Den Haag.

LEES MEER

 

TICKETS BESTELLEN?

Groot Kerstcircus Den Haag heeft dit jaar een nieuwe tribune. Deze is volledig voorzien van – deels zelfs leren – stoelen die optimaal comfort garanderen. Alle plaatsen zijn bovendien genummerd. Wacht niet langer en zorg dat u op tijd reserveert voor de rang, datum en show van uw keuze. Dit voorkomt teleurstellingen en u hoeft niet meer langs de circuskassa op locatie.

LEES MEER

 
 
info@kerstcircusdenhaag.nl | www.kerstcircusdenhaag.nl
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Kamasutrabeurs.nl/

Categorieën: Erotique
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019