|
|
|
Van ontbijt tot plakje bij de koffie Vier deze week bananenbrooddag | Stevig, zoet en vreselijk lekker. Bananenbrood bak je makkelijk zelf en is ook nog eens ideaal om uit te delen. Van ontbijt tot plakje bij de avondkoffie, bananenbrood geeft energie! | |
|
|
|
|
|
Op-en-top lentegerecht Bietjescouscous met krokante kruidenkip | Opeens is het zover, spring is in the air! Tijd om iets lichts en kleurrijks te koken; wat denk je van deze bietjes met krokante kip, pistachenoten en granaatappel bij de couscous? | |
|
|
|
|
Vanaf morgen te koop: delicious. maart! Het nieuwste nummer van delicious. magazine is er één om van op te kikkeren. Niet voor niets is het overkoepelende thema Spice it up! Heerlijke curry’s, zoet met gember, geweldige taco’s, hotpot vol smaak, homemade sambal en nog veel meer! Tip van onze artdirector: de hachee van Janneke Philippi met dadelstroop, steranijs en kardemom. De laatste loodjes van de winter kunnen we zo nog heerlijk ‘upspicen’ en dan wordt het vanzelf weer voorjaar. Het maartnummer is vanaf morgen te koop bij jouw lokale supermarkt en nú al in onze webshop (gratis verzending)! | |
|
|
|
|
|
Tips & tricks De lekkerste gehaktballen | Die van je oma, moeder of van jezelf, als ze maar homemade zijn, smaken ze het lekkerst. Daarom geven we je tips & tricks voor een smakelijke basisbal; van welk gehakt, op welke temperatuur, het perfecte korstje en natuurlijk de jus, je leest het hier. | |
|
|
|
|
Online delicious.academy How to Hotpot De hotpot is een razend populaire culinaire trend. Het is een leuke manier van uit eten gaan, maar ook geweldig om zelf te maken. Bas Robben is specialist in de Aziatische keuken en auteur van het boek Hotpot, met de lekkerste recepten uit uit China, Taiwan, Japan, Korea en Vietnam. Hij leert je in de masterclass alles over de hotpot, hoe je de speciale bouillon maakt en wat je er allemaal in kunt doen. Na afloop ontvang je een terugkijkvideo & een exclusief digitaal (PDF) dossier met recepten, tips en tricks van Bas! | |
|
|
|
|
|
Met artisjok en gorgonzola & pompoenpitten Megalekkere spaghetti | Dit is geen gewone spaghetti maar megalekkere met een kruim-pittenmengsel dat een heerlijke crunchy bite geeft. Maak de romige gorgonzolasaus zo pittig als je zelf lekker vindt. | |
|
|
|
|
|
Inspiratie uit India Zelf paneer maken | Paneer is die snel gemaakte verse kaas uit de Indiase keuken. De naam komt van het Perzische (en Turkse) panir dat kaas betekent. Wist je dat je deze kaas makkelijk zelf maakt? Dat is verser dan uit de Aziatische supermarkt en ook veel lekkerder. | |
|
|
|
|
|
|