Wat ceo Bart van Breukelen van TBI betreft, is bouwen in het buitengebied nodig om de woningnood op te lossen. Het al te rigide opleggen van regels op het vlak van de betaalbaarheid helpt daarbij volgens hem niet.
Vastgoedmarkt
Online versie
Bart van Breukelen: ‘Alles binnenstedelijk oplossen kan niet’
Wat ceo Bart van Breukelen van TBI betreft, is bouwen in het buitengebied nodig om de woningnood op te lossen. Het al te rigide opleggen van regels op het vlak van de betaalbaarheid helpt daarbij volgens hem niet.
Lees verder >
Tijd voor transformatie van winkelvastgoed
Minder fysieke winkels betekent meer leegstand. Welke andere functie kunnen deze ruimtes krijgen? ‘De huurwaarde van woningen begint in sommige gebieden die van winkels te overstijgen.’
Lees verder >
In geouwehoer kun je niet wonen
Ik dacht onwillekeurig aan de gevleugelde woorden van die legendarische Amsterdamse PvdA-wethouder, wijlen Jan Schaefer, toen ik VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis interviewde over de vraag of Nederland weer een minister van VROM behoeft.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Goed voorbeeld doet volgen in Overijssel
Overijssel heeft tot 2030 zeker 60.000 nieuwe woningen nodig. In de oostelijke provincie zijn overheden de aanjager van woningbouw. Zo kan Deventer met steun van Rijk, provincie én marktpartijen 1500 woningen realiseren op voormalige bedrijventerreinen langs de centrumrand.
Tijdelijk hogere inflatie
De inflatie zou dit jaar weleens kunnen oplopen tot twee procent aan het begin van het derde kwartaal. De inflatie is sinds eind 2018 niet meer zo hoog geweest.
Lees verder >
Huur van sociale huurwoningen dit jaar niet omhoog
De huren van woningen in sociale huursector gaan dit jaar niet omhoog.
Lees verder >
Actieagenda Wonen: plan voor het bouwen van 1 miljoen huizen
Met een nieuw bouwplan voor 100.000 woningen per jaar willen onder meer de bouwers, makelaars, woningcorporaties, gemeenten en provincies het volgende kabinet de weg wijzen.
Lees verder >
Nederland op nummer 1 voor online retailers om logistiek uit te breiden
Nederland is enorm populair bij online retailers. Deze partijen zien ons land als de nummer één plek om hun logistieke operaties uit te breiden.
Lees verder >
Hoger resultaat voor logistiek vastgoedonderneming Montea
Het resultaat van logistiek vastgoedonderneming Montea over 2020 bedraagt 55,8 miljoen, een stijging van 12 procent in vergelijking tot 2019.
Lees verder >
Gijsbert van Herk bestuursvoorzitter Staedion
Gijsbert van Herk is per 10 mei benoemd tot bestuursvoorzitter van woningcorporatie Staedion.
Lees verder >
WDP ontwikkelt dc voor Brand Masters
Logistiek vastgoedonderneming WDP ontwikkelt voor Brand Masters, een internationale distributeur van snoepwaren, in Breda een nieuw distributiecentrum van 23.500 m2.
Lees verder >
‘Belastingschuld door corona dreigt bedrijven fataal te worden’
Veel bedrijven in Nederland dreigen ten onder te gaan omdat ze de hoge belastingschuld die ze opgebouwd hebben tijdens de coronacrisis waarschijnlijk niet zomaar kunnen terugbetalen. 
Lees verder >
Janssen de Jong Groep breidt commerciële team uit
Angélique van Hienen is per 1 februari gestart als commercieel manager bij het cluster bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep.
Lees verder >
Ondermijning in vastgoed
Voorkomen en aanpakken
In 8 verschillende colleges gaan experts en hoogleraren in op de herkenning, aanpak en preventie van ondermijning in de vastgoedketen. Met o.a. colleges over witwassen via vastgoed, fraude, poortwachtersfunctie en WWFT.
toekomstgericht leiderschap
Voor futureproof leaders
Experts en hoogleraren nemen u mee in de competenties die nodig zijn voor futureproof leaders. Daarnaast krijgt u inzicht in real estate trends & future challenges. In zes colleges klaargestoomd voor de uitdagingen van de toekomst.
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright