Basketbal spektakel bij Groot Kerstcircus Den Haag

1 jaar geleden


Text only:

Sensationeel. Zo kan de act van The Dunking Devils het beste worden omschreven.

BASKETBAL SPEKTAKEL BIJ GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG

 

DUNKING DEVILS VLIEGEN DOOR DE PISTE

Sensationeel. Zo kan de act van The Dunking Devils bij Groot Kerstcircus Den Haag het beste worden omschreven. Deze acrobaten hebben de wereld veroverd met hun act waarbij acrobatische stunts gecombineerd worden met basketbal dunks. Ze traden eerder op tijdens de FIFA world cup in Spanje, schitterden in talloze TV commercials en waren de sensatie in pretparken als het Italiaanse Gardaland en Thorpe in Engeland. Nu komen ze naar Den Haag. Met een ongekend spraakmakend nummer waarbij u van de ene in de andere verbazing valt. 

LEES MEER

 

NOG MEER INNOVATIE

Het klassieke circus heeft zichzelf voortdurend vernieuwd. Zowel als het om acts als presentatie gaat. Het nummer van Duo Lugo is daar het perfecte voorbeeld van. De twee artiesten die deze act uitvoeren, laten laser stralen in verschillende kleuren – deels gecombineerd met projectie – door de tent dansen. Een ongekend origineel nummer dat spraakmakend is. Kostuums, muziek en tricks zijn perfect op elkaar afgestemd. De lasers komen zowel uit de nok van de tent als vanuit de piste en zorgen voor een spektakel waar het publiek telkens weer ademloos naar kijkt.

LEES MEER

 

VEEL VRAAG NAAR TICKETS

De voorverkoop begon dit jaar al in de zomer en overtreft al onze verwachtingen. Zeker voor de feestdagen lopen de shows snel vol. Wilt u met het hele gezin tijdens de kerstdagen naar Groot Kerstcircus Den Haag? Wacht dan niet langer en reserveer direct uw tickets voor de rang van uw keuze. Groot Kerstcircus Den Haag is slechts twee weken (22 december tot en met 7 januari) op het Malieveld te zien en is de meest spectaculaire familieshow in Nederland rond de feestdagen. Zorg dat u erbij bent!

TICKETS

 
info@kerstcircusdenhaag.nl | www.kerstcircusdenhaag.nl
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Kamasutrabeurs.nl/

Categorieën: Erotique
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019