28 januari 2019
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Branded Content Event
image
Onderzoek: meerderheid wil betalen voor reclamevrije NPO
Uit onderzoek van Skoep Nieuws in opdracht van Spreekbuis.nl blijkt dat een meerderheid van 688 respondenten openstaat voor een publiek omroepstelsel zonder reclameboodschappen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Volkert Wilkens: ‘Data is niet het eindproduct’
Volkert Wilkens, Sales Manager Benelux - Google Analytics 360, laat op het Data Driven Commerce Event zien hoe bedrijven concurrentievoordeel kunnen behalen door het gebruik van data.
lees verder
twitter facebook linkedin
Segmentatie: meer rendement uit klantdata
[advertorial] De ene klant is de andere niet. Daarom is succesvolle marketing zoveel mogelijk gebaseerd op het profiel van de individuele klant of prospect. Personalisatie is het ultieme doel, maar operationeel niet altijd haalbaar en betaalbaar. Lees wat segmentatie is, wat u ermee kunt bereiken en waar u in praktijk op moet letten.
image
Bavaria: wie zijn de echte carnavalshelden?
Bierbrouwer Bavaria is groot liefhebber van carnaval. Vorig jaar organiseerde Bavaria al de campagne #carnavalvrij. Ook dit jaar start de bierbrouwer een campagne rond haar favoriete feest.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
AH kondigt vijfde Home Shop Center aan vanwege forse online groei
Albert Heijn opent dit jaar een nieuw, vijfde Home Shop Center (HSC) om de forse groei van e-commerce te ondersteunen. 'Vooral de populariteit van thuisbezorging via ah.nl stijgt dankzij het steeds toegankelijker worden van de service en het gemak dat het klanten biedt', stelt de retailketen.
lees verder
twitter facebook linkedin
De grootste uitdaging voor marketeers in branded content
[advertorial] De evolutie van contentmarketing dendert door. We kunnen niet achterover hangen. Integendeel: de grootste uitdaging voor marketeers is om content vanuit het merk relevant te maken voor consumenten. Leer hoe je dit doet tijdens het Branded Content Event 2019! Laat je inspireren door Paul Smit, NS, BMW en de Universiteit van Amsterdam.
image
[Esprix] Boris Nihom: 'Zonder creativiteit geen innovatie'
Boris Nihom (Achtung/Kraftwerk) is Esprix-juryvoorzitter van de categorie Experimental. We blikken vast met hem vooruit.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Dammers managing director bij Natwerk
Natwerk groeit stevig door en schuift Daantje Dammers naar voren in een nieuwe sleutelrol binnen het bureau. Per 1 januari 2019 bekleedt Dammers de rol van managing director van Natwerk.
lees verder
twitter facebook linkedin
Miss Etam: Hoe wordt data persoonlijk?
[advertorial] Persoonlijke service staat voorop bij Miss Etam. Relevant zijn voor de klant op het juiste moment. Melanie Barneveld vertelt aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe ze data gebruiken voor een klantervaring op maat. Benieuwd naar de sessie van Miss Etam of andere keynotes als Google of Centraal Beheer? Kom dan naar het Data Driven Commerce Event op 14 februari!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.