BDO nieuwsbrief 2 augustus 2017

8 maanden geleden


Text only:

 
 
Bekijk online versie
BDO nieuwsbrief
Nieuwe perspectieven van BDO
2 augustus 2017

De BDO e-mailnieuwsbrief is vernieuwd! Met onze nieuwsbrief bieden we u elke twee weken nieuwe perspectieven voor uw organisatie.


Vragen? Mail ze naar nieuwsbrief@bdo.nl.


nieuwe perspectieven
 

Bedrijfsovername? Reken u niet (te) rijk

Heffingsvermindering mogelijk in aangifte verhuurderheffing 2017?

Bij een bedrijfsovername kunnen eventuele verborgen loonbelasting- of premieschulden forse invloed hebben op de waarde. Als dat achteraf pas bekend wordt kan dat voor de koper een flinke...

Verhuurt uw instelling minimaal 10 zelfstandige wooneenheden? Dan is uw instelling mogelijk belastingplichtig voor de verhuurderheffing. Op 30 september 2017 moet de aangifte verhuurderheffing over...

Lees meerLees meer
BDO Familiebedrijvencongres 2017
 

Nieuwe perspectieven op familiewaarden


Op dinsdag 10 oktober organiseren wij ons jaarlijkse familiebedrijvencongres bij theater Flint in Amersfoort. Dit jaar staat het congres geheel in het teken van familiewaarden.


Meld u aan
Blog
 

Slaat de controledrift in de zorg door?

Is dit goed voor de zorg? Die vraag stelde ik mezelf toen ik het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg tot me nam. De doelstelling van het geheel is nobel, maar de veroorzaakte effecten lijken in eerste...

Lees blog
Ondernemersmagazine Anders
 

Kleine wasjes, grote wasjes


'Onze familie sprak nooit over overdracht. Het gebeurde gewoon.' Familie van Houten vertelt hoe Newasco Wasserij al sinds 1791 in de familie blijft.


Lees meer
Agenda
 

Evenementen BDO


Regelmatig organiseren wij interessante bijeenkomsten, workshops en evenementen die relatie hebben met ons brede werkgebied.


Bekijk onze evenementen
Aanmelden BDO e-mailnieuwsbrief
 

Wilt u andere geïnteresseerden attenderen op onze tweewekelijkse e-mailnieuwsbrief? Verwijs hen dan naar het aanmeldformulier.
nieuwe
perspectieven
Contact -
Aanmelden nieuwsbrief - - Afmelden of gegevens wijzigen

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018