AEX: 573,53 - Dow Jones: 26.993 - EURUSD: 1,127 - Bitcoin: 10.451 - Goud: 1,413.98 Friday, 5 July 2019

   
Beleg in de energietransitie
Uw spaargeld levert bij de bank niets meer op. Stel een deel van uw spaargeld ter beschikking aan deze succesvolle partij die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei extra kapitaal nodig!
Kijk hier voor meer informatie.
----------
Crypto herkansing
De cryptomarkt corrigeerde. Een mooi moment om in te stappen! Puur voor trading is begin mei onder een perfecte timing een nieuwe service gestart. We beleggen in kansrijke situaties in de cryptomarkt. Kijkt u hier verder
----------
Miljonair worden
Het is makkelijker dan u denkt. Het is mogelijk om met 200 euro per maand in 25 jaar miljonair te worden. Zelfs twee beurscrashes (2000 en 2008) zaten in die periode!
Bestel hier het pensioensparen rapport!

Marktbeeld (Tom Lassing)

5/7 07:00
  • De Amerikaanse concentratiekampen aan de zuidelijke grens zullen de VS nog lang bijten. Het land dat zich lang kon voorstaan op haar goede voorbeeld en morele gelijk is nu ineens een voorbeeld geworden van hoe het niet moet. Het zijn concentratiekampen, hoe je er ook naar kijkt. De vraag is nu slechts op welke wijze hier een einde aan de praktijken gaat komen.
  • Gisteren is de onafhankelijkheid van de VS gevierd met onder meer een militaire parade die deels betaald werd met geld vanuit de nationale parken. Democratische politieke leiders werden niet uitgenodigd. Rechts was blij met het krachtsvertoon, links vond het zonde van het geld.
  • Oud Unilever CEO Polman gaat armoede en klimaatverandering bestrijden... Waarom? Hij is in beide gevallen pertinent geen ervaringsdeskundige. Hij deed gewoon mee in de graaicultuur en Unilever is geen groene onderneming. Het deed wel wat stapjes, maar het liet ook mega palmolie plantages ontwikkelen. Het is goed dat hij zich inzet voor de maatschappij, maar deze onderwerpen zal hij zich nog in moeten gaan bewijzen.
  • China wil wel met de VS praten over een handelsakkoord, maar pas dan nadat de VS eerst de importtarieven weggenomen heeft. Dat zie ik niet gebeuren, dus de gesprekken zitten na slechts vier dagen alweer muurvast.
  • OPEC heeft nogmaals voor een periode van negen maanden vrijwillig 1,2 miljoen vaten olie per dag uit de markt gebracht. Dit om de Amerikaanse olieproductie ruimte te geven zonder de markt te overvoeren met olie.
  • De winst van Samsung is dramatisch lager dan een jaar geleden. Ze spreken de verwachting van een 56% lagere netto winst uit. De vraag naar geheugenchips is flink teruggevallen.
  • De Engelse overheid heeft een Iraanse olietanker met als einddoel Syrië aan de ketting gelegd. Iran is nu behoorlijk boos geworden. Europa heeft sancties tegen Syrië lopen. De olietanker was, om niet op te vallen, helemaal om Afrika heen gevaren.
  • De prijs van bitcoin loopt weer op en ook de goudprijs is weer boven de $1400 te vinden.
 

 

884% koerspotentieel (Jack Hoogland)

5/7 07:17

Vorige week vertelde ik u al over de unieke kans om te profiteren van de koersexplosie die we waarschijnlijk vanaf uiterlijk 14 juli gaan zien bij het voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" geselecteerde uraniumaandeel.
 
Daarnaast ontdekten we deze maand een fantastisch goudaandeel dat we écht niet konden laten liggen. Een relatief nieuwe goudproducent, die in korte tijd razend succesvol is geworden.
 
Dit bedrijf is opgezet en wordt geleid door een paar absolute toppers in de goudindustrie, die zelf ook miljoenen aandelen bezitten. En dat is duidelijk te zien aan de resultaten. Want dit financieel ijzersterke bedrijf maakte reeds in het tweede jaar van productie winst én groeit enorm hard.
 
Gaat dit jaar maar liefst 32% meer goud produceren dat ze aan een steeds hogere prijs kan verkopen. Het bedrijf is volop aan het investeren, waardoor de productie de komende jaren fors verder zal stijgen.
 
Wij berekenden 884% koerspotentieel. Bij die berekeningen hebben we echter bewust géén rekening gehouden met drie belangrijke factoren die het koerspotentieel nog véél verder omhoog zullen stuwen.
 
Het daadwerkelijke koerspotentieel is daarom zelfs fors hoger!
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!
 

Leer met opties beleggen

Al enkele jaren geef ik cursussen Optiebeleggen. Ik heb daarmee de laatste jaren letterlijk duizenden beleggers op weg geholpen. Bent u al actief met opties? Schrijf nu in op de gratis E-mail cursus.
 
 
 

Beginnen met technische analyse (Tom Lassing)

5/7 07:35

Er zijn twee soorten analyses. Er is de fundamentele analyse, die kijkt naar 'harde' cijfers vanuit het bedrijf en de markt. Er is ook de technische analyse, die kijkt naar de grafiek en de indicatoren vanuit de koersen volume gegevens die opgetekend werden op basis van de handel in de aandelen.
Laat u niets wijsmaken, beide methodes kijken terug om in de toekomst te kijken.
De één kijkt echter vooral naar het bedrijf en de ander naar de handel.
Er is voor beide methodes wat te zeggen en gelukkig is het niet verboden om beide methodes toe te passen.
Om technische analyse toe te kunnen passen moet je... Lees verder
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier.

 
 
 

Wat als de salderingsregeling stopt (Tom Lassing)

5/7 08:05

In Nederland is een paar maanden besloten dat de salderingsregeling op eigen opgewekte zonne-energie nog even zal voortduren (tot 1 jan 2023), maar het zal iedereen duidelijk zijn dat er een keer een einde aan moet komen. Het was een regeling om zonnepanelen betaalbaar te maken en het heeft geholpen. De combinatie lagere prijzen en de regeling maakt dat goedgeplaatste zonnepanelen in ongeveer zeven jaar terugverdiend kunnen zijn.
Tegenwoordig werkt de regeling eigenlijk eerder tegen dan mee voor wat betreft de populariteit van zonnepanelen, maar de politiek kreeg het niet voor elkaar een eerlijke vervangende regeling voor bestaande eigenaren van panelen te bedenken.
De extra tijd die nu verkregen is kan mooi gebruikt worden om na te denken over wat er na de salderingsregeling moet komen. Dat geldt dan ook voor commerciële initiatieven.... Lees verder

 

Affiliate marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende persoon aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een aparte website voor opgezet.
U vindt deze hier: www.affiliatestart.nl

 
 
 

Blauw alg oplossing (Tom Lassing)

5/7 08:36

Ik heb hier in mijn woonplaats vorig jaar geschreven over een oplossing voor het jaarlijks terugkerende blauw alg probleem. Het werd bij de lokale overheid met scepsis ontvangen. Hoe kon ik als in hun ogen een nitwit op waterhuishouding gebied nu een eventuele oplossing hebben voor een probleem dat de gemeente jaarlijks tonnen kost en niets oplevert, want jaar op jaar blijft de blauw alg terug komen.
Het stuk werd ook opgepakt door een regionale krant en kreeg zo in de provincie Brabant nog meer aandacht. Gelukkig zijn er ook ambtenaren die bedenken dat je na jaren van mislukkingen misschien iets anders moet gaan proberen.
In de Binnenschelde gaan ze daarom nu met een vergelijkbare methode aan het werk. De methode, maar nét anders. Ze gaan er werken met een speciale Chinese klei.... Lees verder
---------------
Wilt u iets in uw abonnement op Beursbox aanpassen, klikt u dan onderaan deze nieuwsbrief op: Click here to manage your subscriptions
 

Incasseer vanaf nu iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!
Kijkt u hier voor nadere informatie
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach