Beha vastmaken, dit zegt het over jou | Wel o f niet drinken tijdens het eten? | Koffiedrin kers opgelet!

2 jaren geleden


Text only:

De kaartverkoop van Margriet Winter Fair 2015 is gestart! Als deze html e-mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier voor de online versie.Nieuwsbrief september 2015 Trek jij je bh wel op de juiste manier aan?Maak jij je bh vast met de handen achter de rug of behoor je tot de groep die de sluiting op de buik vastmaakt en vervolgens de bh naar voren draait?Dit betekent het >   Suiker, niet alleen om te eten..

Door suiker toe te voegen aan een vaas met bloemen kun je langer genieten van je boeket. Suiker kan ook goed van pas komen bij de volgende trucjes.

Handig! >   Is drinken tijdens het eten slecht?

Je hoort vaak dat het niet goed is om tijdens het eten te drinken. Maar hoe slecht is het eigenlijk en waarom? En hoe zit dat met een wijntje tijdens het eten?

Bekijk het antwoord >    1.500 calorieën is vaak genoeg

Gemiddeld hebben vrouwen tweeduizend calorieën per dag nodig. Maar volgens de diëtiste zijn veel vrouwen beter af met vijfhonderd minder..

Dit is waarom >   Cafeïne: hoeveel is te veel?Zeker als je wel een oppepper kunt gebruiken is het heerlijk om de dag te beginnen met een kop koffie. Maar pas op: te veel koffie niet goed.Lees meer >    De kaartverkoop van Margriet Winter Fair 2015 is gestart! Van 13 t/m 19 november kun je weer genieten van Margriet Winter Fair! Koop nu je kaarten en profiteer nu van € 4 korting en betaal € 15,95 in plaats van € 19,95. Bestel je kaarten hier >   Tijdelijke superactieNeem nú een abonnement op Margriet:
5 nummers voor maar € 10 (stopt automatisch).
Reageer vóór 19 september!
Ik wil een abonnement! >   Lang weekend eilandgeluk!Voor een fikse dosis zon, strand en frisse zeelucht hoeven we niet al te ingewikkeld te doen. Gewoon een kwestie van koers zetten naar de Wadden. Al vanaf 109 p.p.!
Bekijk hier aanbieding >   Afmelden | Privacy- en cookiebeleid | Contact en colofon | Adverteren
© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
margriet.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep
 

Margriet.nl

Categorieën: Magazine Media
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018