Goedemorgen!

Kennis delen, daar gaat het om bij de Happy Inspiration Hour! Vier keer per jaar nodigen wij non-profitorganisaties uit om samen met onze specialisten een relevant en actueel thema uit te diepen.

Bij een van onze sessies stond bijvoorbeeld merkbouw centraal: hoe creëer je een merk waar de doelgroep zich graag aan verbindt? In een andere sessie lag de focus volledig op online marketing en de wens om altijd zichtbaar te zijn. En tijdens onze laatste Happy Inspiration Hour draaide alles om emoties en het raken van de juiste snaar. 
 

Happy Inspiration Hour X Online Marketing


Ik wil je daarom graag uitnodigen voor de eerstvolgende Inspiration Hour op donderdag 11 april a.s. Onze strategen Ard Lok en Marie-Claire de Waal gaan het dan hebben over campagnes met impact. Want hoe breng je nog een onderscheidende en rake boodschap, als de concurrentie op aandacht steeds groter wordt? 

De Happy Inspiration Hour vindt plaats in ons kantoor aan de Ellermanstraat in Amsterdam en wordt traditioneel afgesloten met een gezellige borrel. Via deze link kun je je eenvoudig aanmelden. Hopelijk spreken we elkaar dan!

Met vriendelijke groet,
Wieb van de Donk

LinkedIn
Instagram
Website
Copyright © 2024 Happy Horizon Non-profit, alle rechten voorbehouden

Afmelden voor de nieuwsbrief doe je hier.







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Happy Horizon Non-profit · Ellermanstraat 23 · Amsterdam, 1114AK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp