Ali B dropt clip van nieuwe track 'Sneaky Money' met Chivv, Boef en Ronnie Flex
Bekijk het volledige concert van Bizzey in AFAS Live
Heb je Bizzey's concert: What Would Jesus Do? gemist? Niet getreurd, want FunX heeft het hele concert vastgelegd. Je kan de spectaculaire show in AFAS Live met onder andere gastartiesten Frenna, Chivv, Mula B, Boef, Josylvio, Poke, Yung Felix, Jonna Fraser en Jayh hier terugkijken. 
Verrassend, maar waar: niet iedereen wordt blij van de zomer
Besef, er zijn mensen die warme zomerdagen verafschuwen en liever het hele jaar door winter hebben. Alyshia gaat in de zomer in een 'overlevingsstand'. Zij is een van de 17.000 Nederlanders met een zomerdip en vertelt hoe dit voor haar is.
If Beale Street Could Talk krijgt lading aan lovende reacties
De nieuwste film van Moonlight-regisseur Barry Jenkins is pas net uit, maar heeft al superveel positieve reacties ontvangen. If Beale Street Could Talk vertelt een verhaal over onvoorwaardelijke liefde en racisme en is zeker een bioscoopbezoekje waard.
Ali B dropt Sneaky Money met Chivv en Boef
Ali B laat op zijn nieuwe track Sneaky Money weten dat hij al jaren aan de top staatOp deze single werkt hij samen met Boef en Chivv. Ook is er een videoclip bij de track gedropt waarin je ziet dat ook Ronnie Flex 'sneaky' meedoet op het nummer.
Ex-verleidster Laetitia reageert op Temptation Island-geruchten
Vorige week kwam aan het licht dat de verleiders van Temptation Island flink betaald zouden krijgen voor hun 'slechte' daden: 3000 euro voor een zoen en 10.000 voor seks. Ex-verleidster Laetitia liet vanmorgen in Start weten of dit echt zo is.
Facebook
Instagram
YouTube
snapchat