De nieuwe folder is uit🐶͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏  ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏  ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏  ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏  ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏  ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏  ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏  ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏  ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏  ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ 

Het is weer zover, de nieuwe folder is uit! Bekijk nu de nieuwste aanbiedingen voor jouw hond, kat, konijn, knaagdier, vissen en/of vogel. Op zoek naar de beste koopjes voor Black Friday? De komende twee weken hebben wij meerdere producten met maar liefst 40% korting! Bekijk nu snel de nieuwste folder.

DEZE NIEUWSBRIEF STOPT!

Wil jij onze nieuwsbrieven vol met tips, tricks, winacties en folders blijven ontvangen? Let dan op! Deze nieuwsbrief stopt namelijk.

 

Bij het aanmelden van onze nieuwe klantenkaart kan jij kiezen wat voor nieuwsbrieven jij van Jumper wilt ontvangen. Wil je nieuwsbrieven van Jumper blijven ontvangen en kans maken op een elektrische bakfiets? Wordt dan lid van de Jumper Dieren Voordeelclub!

Aanbiedingen zijn geldig van 21-11-2022 t/m 04-12-2022

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en niet geldig in combinatie met andere acties. Prijs-, model-, kleurwijzigingen en/of druk-, zetfouten voorbehouden.

Jumper logo

E-mail: info@jumper.nl

Website: www.jumper.nl

 

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld om de nieuwsbrieven van Jumper te ontvangen. Wil jij je graag uitschrijven maar wel up to date blijven? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Tiktok!