Vier de feestdagen bij Roompot
Roompot Vakanties logo

Vier de feestdagen bij Roompot
Bekijk de webversie.

Super last minutes kerstvakantie
Super last minute kerstvakantie
Eindelijk, het is kerstvakantie! Nog maar 2 dagen tot kerst en ook oud en nieuw staat voor de deur. Wacht dus niet langer en bekijk snel het last minute aanbod. Boek uw verblijf nu het nog kan, pak uw koffers en vertrek naar één van onze parken voor een fijne vakantie en heerlijke feestdagen!

• Aankomst ma. 24 december
• Aankomst vrij. 28 december
• Aankomst ma. 31 december

 
Vanaf  101,-
Meer info
Begin het jaar met een vakantie
Begin het jaar met een vakantie
Fris het nieuwe jaar in, dat willen we allemaal. Na de drukke dagen in december bent u vast ook toe aan een momentje voor uzelf en uw partner. Kom een paar heerlijke dagen naar uw favoriete park en doe wat we bij Roompot al jaren doen; samen genieten!
Vanaf  103,-
Meer info
Vers van de pers; Vakantiepark Schaijk!
Vers van de pers: Vakantiepark Schaijk!
De bedden onbeslapen, de verf net droog en het gras vers gemaaid: Vakantiepark Schaijk opent op 15 februari zijn deuren. Hier is luxe de standaard. De modern vormgegeven woningen met ruime tuin liggen verscholen in het bos, omgeven door bomen en water. Het prachtige oer-gebied De Maashorst begint dan ook al bij uw voordeur. Ga op ontdekking in de omgeving én op het park. Want met een indoor speelbos, watersplashpark en het eerste droneparcours van Nederland ligt op Vakantiepark Schaijk het avontuur aan uw voeten.
Meer info
Zin in de zomer!
Zin in de zomer!
Blote voeten in het zand, zwemmen in de zee en zandkastelen bouwen met de kleintjes. Springt u ook een gat in de lucht als de winterdagen voorbij zijn? Kijk met ons mee vooruit, boek nu de leukste vakantie van het jaar en geniet van de voorpret.
Vanaf  150,-
Meer info
Stem en win!
Stem en win!
Roompot Vakanties doet mee in maar liefst 4 categorieën van de Vakantieaanbieder Awards! Help ons naar de overwinning en breng uw stem uit. Bovendien maakt u ook nog eens kans op te gekke prijzen. De winnaar wordt op 13 januari bekend gemaakt tijdens een spetterend event op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.
Stemmen
Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden op de website.
Algemene voorwaarden   |   Privacy   |   Service & Contact   |   Uw gegevens   |   Afmelden
U heeft zich aangemeld met het e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com.
Deze mail is verstuurd door:
Roompot Recreatie Beheer B.V. Mariapolderseweg 1 Kamperland, Zeeland, 4493 PH, NL