Nationale Theaterkassa
Maak kans op een leuke Peppa Pig doe-boek! 
Bestel nu je kaarten voor Peppa Pig in het theater!
Peppa Pig

Beleef met Peppa Pig de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest!’ met nieuwe meezingliedjes, swingende dansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie!

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Als je nu je kaartjes koopt, maak je kans op een leuke Peppa Pig doe-boek! De winnaars maken wij per mail bekend.
 
Bestel hier je kaartjes en maak kans!
Carolina Dijkhuizen brengt een spectaculaire tribute show die je een avond lang doet vergeten dat de échte Donna alleen nog op het allerhoogste niveau zingt: in de hemel.
 
Thank God its Donna
Bestel nu kaarten!
Isabelle Beernaert is terug met de prachtige voorstelling le Temps perdu. Isabelle brengt een ode aan het gewone leven. Een mooi verhaal over liefde en balans met verschillende dansstijlen en muziekgenres. 
 
Isabelle Beernaert
Bestel nu kaarten!
Alles uit de superheldenfilms brengt Marvellous naar het theater: vliegen, vlammen, ijs en explosies. Dat kan natuurlijk niet, maar het gebeurt toch!​

 
Marvellous
Bestel nu kaarten!
Thriller Live is een zinderende muziekshow, die de buitengewone carrière van de meest succesvolle popartiest ooit viert. Het is een ongekend succes en tourt al 10 jaar onafgebroken de hele wereld over!​
 
Thriller Live
Bestel nu kaarten!

Volg ons op Facebook en/of Instagram

en maak kans op 2 vrijkaarten voor
Music Show Scotland op zaterdag 23 maart in Rotterdam!
 
Facebook Twitter Instagram
Nationale Theaterkassa