Wet- en regelgeving 2020 flexbranche
Flexmarkt
WAB
Online versie
Flexmarkt
Wet- en regelgeving 2020 flexbranche
2020 is een belangrijk jaar voor de flexbranche. De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) is een feit. De WAB, die ook grote veranderingen met zich meebrengt voor uitzendondernemers en payrollbedrijven, gaat op 1 januari 2020 in.

Lees hieronder de belangrijkste artikelen over de WAB.
 
Flexmarkt
Is er nog payrolling na de WAB?
Met de inwerkingtreding van de WAB verandert de positie van de payrollmedewerker per 1 januari significant. Wat gaat er precies veranderen? 
Flexmarkt
Gevolg voor oproepkrachten
De WAB verandert ook de regels voor oproepkrachten. Werkgevers moeten tijdig een beroep doen op een oproepkracht. Daarnaast kan de oproepkracht na een jaar aanspraak maken op een contract met een vast aantal uren.
Flexmarkt
Nieuwe WAB-tool
Experts in Flex heeft samen met de NBBU een WAB-tool ontwikkeld. Hiermee kan aan hand van de Whk-beschikking over 2020 zeer eenvoudig vastgesteld worden wat de premie-efffecten zijn voor de WAB.
FleXevent
FleXevent
Wat moet je weten om vóór 1 januari 2020 voor de WAB klaar te zijn?

Tijdens hét FleXevent op 3 december wordt je binnen een paar uur op hoog niveau bijgepraat over de actualiteiten waar de flexbranche in 2020 mee te maken krijgt. De experts nemen de belangrijkste wijzigingen met ons door en werpen een blik op de toekomst. 
 
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright