15 augustus 2019
 
Samen staan we sterk(er)
Beste ondernemer,
 

Belangrijke zzp-besluiten van de overheid

In de komende tijd worden er door de regering belangrijke besluiten genomen, die gevolgen kunnen hebben voor jouw positie als ondernemer. Een van die besluiten heeft betrekking op de afspraak in het pensioenakkoord voor een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).
 
Stichting ZZP Nederland wil in het belang van zelfstandige ondernemers invloed uitoefenen op het overheidsbeleid ten aanzien van zelfstandige ondernemers. Daarom presenteren wij op 11 september het Manifest Moderne Arbeidsmarkt met standpunten van de zelfstandige ondernemers. Het manifest vertolkt de standpunten uit recente achterbanraadplegingen van de zzp-organisaties aangesloten bij het Zelfstandigenforum.

Om dit goed voor te bereiden, hebben wij jouw hulp nodig en vragen wij om jouw mening over de 2 onderstaande standpunten. 
  1. De regering wil een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers invoeren. Ben jij voor of tegen? 
  2. Er moet een publieke basisvoorziening arbeidsongeschiktheid komen voor alle werkenden. Zelfstandige ondernemers kunnen zich dan indien zij dat wensen vrijwillig bijverzekeren. Ben jij voor of tegen? 
Geef jouw mening via deze link.
 

Zzp-bijeenkomst 11 september: de Moderne Arbeidsmarkt

Vorige week heb je onze uitnodiging via e-mail ontvangen voor het bijwonen van onze zzp-bijeenkomst op 11 september in Den Haag. Wij bieden tijdens deze bijeenkomst ons Manifest Moderne Arbeidsmarkt aan politici en analisten aan. Het manifest gaat over jouw positie als bewust zelfstandig ondernemer, rechtszekerheid voor zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers. 

Hoe hoger de opkomst tijdens de bijeenkomst hoe sterker wij laten zien dat de mening van zzp'ers niet genegeerd kan worden. Dus kom ook naar de bijeenkomst Moderne Arbeidsmarkt. Je kunt je nog aanmelden.

Link: | Aanmelden kan hier |
Twitter
Facebook
LinkedIn
Link
Website
Copyright © 2019 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je producten of diensten hebt afgenomen van ZZP Nederland of omdat je bij ZZP Nederland bent aangesloten.

Ons adres is
ZZP Nederland
Regattaweg 482
Groningen, 9731 NE
Netherlands

Add us to your address book


Wil je je afmelden voor deze nieuwsbrief?
Klik dan op deze link

Je kunt hier jouw gegevens en voorkeuren voor de nieuwsbrief wijzigen.