Moet ik oproepkrachten blijven doorbetalen? | Hoe zit het met oproepkrachten die momenteel niet kunnen of hoeven te werken in de horeca? Moet je ze (blijven) betalen? Een nul-urencontract of min-maxcontract, wat is het verschil? | |
|
| (advertorial) | Handige info over betalingen | Zie je door de bomen het bos niet meer in alle betaaloplossingen? In de CCV Payment Guide staat wat je moet weten over elektronische betalingen en krijg je antwoord op de vraag: welke betaaloplossing past het beste bij mijn onderneming? Download nu de gratis CCV Payment Guide. | |
|
| Deze horecaconcepten en trends overleven de crisis | Populariteit van horecaconcepten wordt nu bepaald door andere factoren dan voorheen. Experts zien 12 concepten/trends die de crisis overleven of er zelfs beter uit gaan komen. Ook noemen ze er 5 die het moeilijk gaan krijgen. | |
|
| (advertorial) | Al het juiste assortiment? | Op zoek naar een betrouwbare en persoonlijke frisdrankpartner, die in elke stap met je meedenkt? Vrumona biedt een scherp en compleet aanbod van gezondere sterke merken als Rivella, Sourcy en Pepsi MAX tot volwassen soda’s als Royal Club en Russell & Co. Meer weten? | |
|
| Zaak op slot: tips om de crisis door te komen | Een harde klap voor de horeca nu de branche vanwege het coronavirus wéer verplicht op slot moet voor de duur van vier weken. Maar hoe kun je deze coronavirus-crisis doorkomen? | |
|
| 9 tips voor aanschaf oven of combisteamer | Als je gaat investeren in nieuwe apparatuur, is het belangrijk om stil te staan bij een aantal factoren. Met deze negen tips kies je de juiste oven of combisteamer om je keukenprocessen te optimaliseren. | |
|
| 18 trendvoorspellingen in concept en interieur | Designers voorspellen 18 trends in hospitality. Het coronavirus brengt immers grote veranderingen teweeg. Of deze tijdelijk zijn of permanent, het vraagt om een nieuwe invulling. De horecatrends 2021 op een rij. | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|