Bruno wordt een superheld en meer voorstellingen

Kom naar de OBA tijdens de kerstvakantie 

 

Beste mevrouw/meneer,

 

Beleef deze kerstvakantie de meest spannende, ontroerende en zeker ook geestige voorstellingen in OBA-vestigingen door de hele stad.

 

Bruno wordt een superheld (6+)
Tijdens de voorstelling wordt het publiek meegenomen in een verrassende mix van grappige scenes, ontroerende liedjes en opzwepende muziek. Bruno is, wat lijkt, een normale jongen. Maar elke avond gebeurt er iets buitengewoonlijks: Bruno transformeert tot superheld en beleeft de meest spannende avonturen.

 

Deze voorstelling is te zien op zaterdag 5 januari in OBA Oosterdok.

Momo en de Tijdspaarders (8+)

 

Een aangrijpend voorstelling waarin Momo de strijd aangaat tegen de geheimzinnige tijdspaarders. De tijdspaarders stelen de tijd, waardoor iedereen zich begint te haasten. Zal het Momo lukken om de strijd tegen de tijdspaarders te overwinnen?Vrijdag 28 december 15.00 uur, OBA Oosterdok. 

King Lear (7+)

 

Het beroemde verhaal van William Shakespeare over waarheid en verzoening wordt nu verteld door de nar van de koning. Met alleen een stuk touw, mime, taal en spel spint Joris Lehr een wervelende, geestige en spannende voorstelling.

Preview Bruno wordt een superheld 

Tijdens de preview kunnen kinderen in de foyer met een VR-bril op een gesprek van Bruno van dichtbij ervaren. 

Woensdag 2 januari, 14:00 uur, vrije inloop OBA Oosterdok.

Nachtreis (6+)

 

Nachtreis is het persoonlijke vluchtverhaal van Sahand. Deze avonturen zijn voor het eerst bewerkt voor een jonger publiek. De eigen verhalen worden vermengd met de volksverhalen die zijn vader aan hem vertelde; het enige dat hij uit Iran mee heeft kunnen nemen.

In meerdere vestigingen.

De Nationale Voorleesdagen

 

Van 23 januari t/m 2 februari 2019 vinden De Nationale Voorleesdagen plaats. Er wordt dan in de OBA extra veel voorgelezen met de aandacht voor de leukste prentenboeken, zoals het Prentenboek van het Jaar, Een huis voor Harry.

Familiefilms voor in de kerstvakantie 

 

Ben je dan toch in de OBA? Leen dan ook meteen een paar leuke familiefilms! De webredactie heeft een Top Tien opgesteld van de oude en nieuwe klassiekers, die je zeker gezien moet hebben. 

Geef ons je feedback

We zijn benieuwd of deze nieuwsbrief je bevalt. Deel dit met ons door op de groene of rode duim te klikken. We zien je feedback graag tegemoet.

 

Een fijne kerstvakantie gewenst! Met vriendelijke groet,

 

Team Jeugd & Jongeren 

Wat vind je van deze e-mail?

Geef positieve feedback
 
 
Geef negatieve feedback

OBA ook op je tijdlijn? Volg ons op:

Centrale OBA

Oosterdokskade 143
1011 DL Amsterdam
020 - 523 09 48

Je ontvangt deze e-mail op newsletter@newslettercollector.com omdat je aangemeld bent bij de OBA.
Je kan je uitschrijven voor deze nieuwsbrief of je e-mailvoorkeuren aanpassen.