Beleef Panasonic LIVE@IFA 2013

5 jaren geleden


Text only:

Kunt u de nieuwsbrief niet goed bekijken, klik dan hier.
Ontdek de meest recente technologie op de IFA 2013, van 6 tot 11 september in Berlijn.


Geachte John,
Welkom bij LIVE@IFA 2013!
Vandaag is de start van de IFA, de grootste tradeshow voor consumentenelektronica ter wereld. Ontdek vanaf de eerste rij de meest recente innovaties uit de hele wereld op onze Panasonic IFA stand.
Beleef wereldpremières, productintroducties, nieuwe technologieën en ontmoet vooraanstaande creatieve geesten – bezoek ons op onze stand of online. Panasonic is trots je te kunnen uitnodigen voor dit jaarlijkse event van 6 tot 11 september op de IFA 2013 in de Berlin Messe Hall 5.2 – of via LIVE@IFA 2013.
Welkom in Berlijn. Welkom bij LIVE@IFA 2013.

 Ga naar LIVE@IFA 2013

Panasonic LIVE@IFA 2013!


Innovatieve discussies
Volg de discussies tussen opiniemakers en experts uit de markt over spectaculaire innovaties bij Panasonic en de nieuwste technologische ontwikkelingen uit de hele wereld.
Een van deze experts is Magnum-fotograaf Thomas Dworzak, die het zal hebben over zijn reis door Oost-Europa en zijn ervaringen met de nieuwe LUMIX GX7 tijdens zijn tocht door Georgië. Hij, en andere inspirierende sprekers, zullen hier aan bod komen tijdens de show.

 Meer informatie

Jouw op afstand bedienbare reporter
Naast een bezoek aan onze stand op de IFA 2013, kan je ook alle acties online volgen. Ervaar de Panasonic stand met onze INFOTAR: hij is voorzien van een Panasonic Active Camcorder HX-A100, en volgt je instructies om door onze stand te lopen, onze producten te demonstreren en onze nieuwigheden te laten ontdekken. Beleef alles wat er bij Panasonic op de IFA 2013 gebeurt, gewoon thuis vanaf de bank.
Geef de INFOTAR eenvoudigweg een opdracht online en krijg zo de informatie waar je naar op zoek bent. Bovendien doe je op die manier mee aan een wedstrijd waarbij je de Panasonic Active Camcorder HX-A100 kunt winnen.

 Meer informatie

Stel je vraag aan onze experts
Heb je een vraag over onze nieuwe producten of highlights op Panasonic@IFA 2013? Onze experts kijken ernaar uit je vragen direct live te beantwoorden.
Stuur ons je vragen over Panasonic op de IFA via Twitter of Vine met de hashtag #panasonicifaexpert en we zullen je met plezier antwoorden.
Alle deelnemers maken eveneens kans om iedere dag een van onze unieke prijzen te winnen.

 Meer informatie

Alles over Panasonic op de IFA 2013
We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op de IFA 2013 in Berlijn, van 6 tot 11 september 2013, , Hall 5.2.!
Hier vind je alle informatie over wanneer, waar en hoe je ons kan ontmoeten op de stand - inclusief een plattegrond van de stand, een evenementenagenda en de route naar de IFA 2013 in Berlijn.

 Meer informatie

Volg ons op: Let op: je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je geregistreerd hebt of toestemde meer informatie van ons te ontvangen bij een eerder bezoek aan de Panasonic website. Om je gegevens aan te passen of te wissen, klik je hier.
Stuur geen antwoord op deze e-mail aangezien dit een automatisch aangemaakte e-mail is waarop antwoorden niet mogelijk is.
Met vragen of opmerkingen kun je altijd bij Panasonic terecht via ons contactformulier op www.panasonic.be
Informatie privacybeleid
Copyright © 2013 Panasonic Benelux een divisie van Panasonic Marketing Europe
Panasonic Belgium
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium

Panasonic.be

Categorieën: Elektronica
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018