Preston Palace

Geachte meneer Do,

Ho ho ho, de gezellige feestdagen komen dichterbij. Viert u de beste tijd van het jaar gezamenlijk met uw familie of vrienden in het gastvrije Preston Palace. Om lang van na te genieten en voor iedereen is volop vertier in het sprankelende uitgaanscentrum. Profiteer nu van heel veel wintervoordeel!

Met vriendelijke groet,

 

Last-minute alert

De kerstman trakteert u op scherpe last-minutes! Kom snel met uw geliefde naar Preston Palace en proef de gezellige kerstsfeer. All-in, let the sleighbells ring!

Boek uw kerstcadeau!
 
 

Voordelig overwinteren

Profiteer van geweldige winterse aanbiedingen! Zo komt u de feestmaand goed door. Nu al vanaf € 69 p.p. Mogen wij u een warm winters welkom geven?

Volop wintervoordeel!
 
 

Zaterdag 27 januari 2018

Qmusic Foute Uur

Nieuw in de uitgaansagenda: Qmusic het Foute Uur! Maak hier tijd voor vrij, want dit is live te beleven in Preston Palace! Komt u feesten op de aller foutste muziek met hits uit de 80s, 90s en zero's? Boek uw all-inclusive uitgaansavond!

Voetjes van de vloer!
 

Het beste begin

Wat zijn uw nieuwjaarswensen? Kom nieuwjaarsdag all-in genieten! Het eten, drankjes, kermis, spelfaciliteiten en zwemparadijs zijn inclusief. Beleef met uw hele familie de tijd van uw leven!

Ontdek het arrangement!
 
 

Knallend het jaar uit

Vier oudejaarsavond samen! Er is spetterend entertainment, vuurwerk en champagne. Tussendoor kunt u genieten van de royale buffetten en gezelligheid. Voor elk wat wils en allemaal all-in!

Boek uw oud & nieuw feest!
 
 

Spanning en sensatie

'Een overdekte kermis met grote attracties?' Ja het is echt waar, Preston Palace heeft het! Met maar liefst 7 attracties, kermisspelen en automaten giert de spanning door uw lijf. Én all-in!

Ervaar de dynamiek!
 
 

Bezoek ons ook op prestonpalace.nl

Geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Meld u hier af.