Zonnige last minute superdeals! ☀️

Op zoek naar een golfvakantie? Minder zoeken, meer spelen is ons motto!
Naast het ruime standaard aanbod op onze website is golfarrangementje.nl specialist in het samenstellen van (groeps)arrangementen op maat en businessarrangementen. Mis nooit meer die mooie aanbieding: gaat u maar lekker golfen, dan regelen wij de rest!

Last minutes

Golfarrangementje.nl biedt ook aantrekkelijke golfreizen in Italië aan.

Zoekt u een golfvakantie of golfreis met een combinatie van golf, gastronomie, natuur, cultuur en een aangenaam klimaat, in ons aanbod van golfreizen in Italië komen o.a. liefhebbers van culinaire en culturele hoogstandjes volledig aan hun trekken; eten en drinken, vooral wijn, vormen namelijk een belangrijk onderdeel van de Italiaanse levensstijl.

Hieronder staan enkele gebieden, waar u kunt genieten van het echte Italië, rijk aan cultuur, wijn, golf en niet te vergeten de overheerlijke Italiaanse keuken mede beroemd om zijn pasta’s.

Wat dacht u van Sardinië, Emilia Romagna, Toscane, Milaan/Lake Como en de omgeving van Turijn met enkele fantastische golfbanen. De komende tijd zullen wij ons aanbod van golfreizen in Italië nog verder uitbreiden. 

Heeft u een interesse in een golfreis  in Italië, dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst met een offerte op maat.

In deze nieuwsbrief is Emilia Romagna uitgelicht.

Link naar de golfpakketten; Emilia Romagna

Link naar de golfpakketten Sardinie

Link naar golfpakketten Toscane

 
Emilia Romagna
De portieken die je een weg banen door de straten van het oude stadscentrum van Bologna en de oneindige, veelkleurige zee van parasols op de zonnige stranden van Romagna. De stad, die modern, dynamisch en welvarend is, maar nog steeds zijn menselijke gezicht heeft behouden en de schijnbaar eindeloze kustlijn vol met toeristen die worden aangetrokken door dat onweerstaanbare trio van zon, zee en golf.

En bovenal is er golf, veel golf van topkwaliteit, op de dagen en tijden die u verkiest, dankzij 23 prachtige Championship-banen die dicht bij elkaar liggen en klaar staan ​​om u 365 dagen per jaar te verwelkomen.

Emilia-Romagna, een van de rijkste regio's van Italië, is een gigantische schatkamer van architectonische juweeltjes en artistieke meesterwerken, beroemde oude universiteiten en moderne centra van artistiek en cultureel leren.

In Bologna, zetel van de oudste Italiaanse universiteit (elfde eeuw), bevinden zich talloze monumenten van grote artistieke waarde. Enkele voorbeelden zijn de eeuwenoude en spectaculaire Asinelli- en Garisenda-torens, die beide opvallend overhellen, Piazza Maggiore, met zijn grote middeleeuwse gebouwen, en de gotische basiliek van Sint-Petronius, waar Karel V in 1530 tot keizer werd gekroond.

Buiten Bologna zijn eer een aantal plekken die je niet mag missen. Deze omvatten de Byzantijnse meesterwerken van Ravenna, de middeleeuwse doopkapel van Benedetto Antelami in Parma, de Malatesta-tempel in Rimini, de romaanse kerk van San Mercuriale in Forlì, het oude Palazzo Comunale in Piacenza, het zeventiende-eeuwse heiligdom van Madonna della Ghiara in Reggio Emilia, de prachtige Estense Art Gallery in Modena en het harmonieuze en perfect bewaard gebleven oude stadscentrum van Ferrara.

E buon appetito!'. Waarom zeggen we dat? Ga een willekeurig restaurant in Emilia-Romagna binnen en je zult het begrijpen.

Al deze dingen maken deel uit van EMILIA ROMAGNA GOLF...meer dan alleen een Golfvakantie!
 

Bologna, Emilia Romagna, Italie

Hotel Palazzo di Varignana Resort en Spa 

+ 17 eeuws Toscaanse villa gelegen op een landgoed van 20 hectare met een adembenemend uitzicht!
+ Keuze uit 5 golfbanen:Le Fonti GC, Bologna GC, Molino del Pero GD, Modena GC en Argenta GC
+ Toegang tot de uitgebreide Welness- & Spa VERSANA

Arrangement & prijzen »

San Lazzaro Bologna, Emilia Romagna, Italie

Relais Villa Valfiore Bologna 

+ Klein charmant hotel omgeven door een eeuwenoud park op enkele kilometers van het middeleeuwse centrum en op korte afstand van de beroemde grotten"Grotta della Spipola"
+ Keuze uit 5 golfbanen:Le Fonti GC, Bologna GC, Molino del Pero GD, Modena GC en Argenta GC

Arrangement & prijzen »

Bekijk alle last minute deals »

Weekendje weg met vrienden?

Wacht niet langer en bekijk het uitgebreide assortiment aan arrangementen.

Bekijk ons complete aanbod »
Website
Facebook
Link
Copyright © *|2023|* Golfarrangementje, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.
Golfarrangementje
223 Wouwbaan
Hoogerheide, Noord-Brabant 4631 RT
Netherlands

Add us to your address book


Wilt u ontvangst van deze e-mails aanpassen?
U kunt uw voorkeuren aanpassen of zich afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp