Laden...

⛺ 🌄 Ben jij al helemaal klaar voor de zomervakantie?

By wandel.nl received 1 maand geleden

Categorieën: Hobby | Vrije tijd
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 14 t/m 18 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder 7 t/m 13 jaar
  • Html
  • Tekst
| Wandeltips | Evenementen | Routes |
Fijn wandelweekend!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Speuren naar vleermuizen tijdens je wandeling: tips

Is het een vogel? Nee, het is een vleermuis! Op mooie zomeravonden zie je ze door de lucht scheren, op zoek naar insecten. Je kunt de vliegensvlugge dieren ook tijdens een wandeling bekijken. Wandel.nl geeft je tips om ze tijdens het wandelen te zien. 

Met deze uitrusting ben je klaar voor de Vierdaagse

Tijdens de voorbereidingen op de Vierdaagse draait het natuurlijk niet alleen om het trainen, het is ook belangrijk om de juiste wandelbenodigdheden te hebben. Wij geven je een paar goede tips om met de juiste uitrusting naar de Vierdaagse Nijmegen te gaan (en natuurlijk ook naar andere Vierdaagsen)! Van goede kleding tot een handige heuptas. 
 

Schietgebedjes en kaarsjes om Nijmegen te halen

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Blogster Saskia traint momenteel voor de Vierdaagse, maar een blessure na een aanrijding gooit mogelijk roet in het eten. ‘Schietgebedjes horen inmiddels bij mijn vaste bedritueel. Ook mijn familie helpt mee en steekt iedere dag een kaarsje voor mij op.’ Op Wandel.nl lees je haar verhaal.
 

Zomerwandeltocht Groot Gestel

ZONDAG 7 JULI 2019 - DEN DUNGEN
De Zomerwandeltocht start in Den Dungen om vervolgens het Brabantse land in te trekken. Je kunt kiezen uit een afstand van 7, 14, 21, 28 of 42 kilometer. De tocht heeft ieder jaar een andere route. Je komt onder meer langs weilanden, boerderijen en bloeiende wegbermen. Er zijn onderweg rustposten, waar je de Brabantse gemoedelijkheid kunt proeven.
 

Wandel met Oad de Vierdaagse in Marbella

Ben je in voor een échte sportieve en gezonde uitdaging en wil je er in het najaar nog lekker tussenuit? Ga dan, van 17 t/m 20 oktober mee, met Oad naar de Wandel 4-daagse van Marbella in Spanje. Geniet al wandelend door prachtige landschappen van al het moois dat Marbella te bieden heeft. Oad verzorgt alles voor je: van vlucht tot aan het verblijf. 

Mogen wij jou wat vragen over jouw interesses?

Graag willen we jou als abonnee op de Wandel.nl nieuwsbrief beter leren kennen. We willen de inhoud van de nieuwsbrieven nog beter op jouw interesses laten aansluiten. Daarom stellen we je af en toe een vraag. Deze keer zijn we benieuwd naar jouw interesses buiten het wandelen. Ben jij lid van een publieke omroep? En zo ja, welke? 
 

Strandwandeling de Zwarte Wandelmarathon

ZONDAG 14 JULI 2019 - WASSENAAR
Zin in een mooie strandwandeling? De Zwarte Wandelmarathon start in Wassenaar en gaat naar het Scheveningse strand, naar Katwijk en naar Noordwijk. Je wandelt door de duinen weer terug naar Wassenaar. Je kunt kiezen uit een tocht van 5, 10, 21, 31 of zelfs 42 kilometer. De 21 km kan individueel, maar ook als groepswandeling worden gelopen.
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.
gegevens bijwerken of uitschrijven

Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2019