Ben jij de back- of front-end developer die wij zoeken?

5 jaren geleden


Text only:

Twee vacatures bij World Ticket Center

Voor het dagelijks verder ontwikkelen en optimaliseren van de website(s) van World Ticket Center (WTC.nl) zijn wij op zoek naar een fulltime Front-end en een Back-end Developer (.NET).
World Ticket Center is een van de grootste en snelst groeiende reisorganisaties van Nederland, met e-commerce als een van haar speerpunten. World Ticket Center werkt vanuit 1 vestiging, in hartje Amsterdam, met 80 medewerkers elke dag zeer hard om de klant optimaal te bedienen en haar eigen ambities waar te maken.
World Ticket Center is een platte organisatie en te kenmerken door de volgende punten; commercieel, innovatief, lage kosten structuur, hoge mate van automatisering, winnermentaliteit en teamspirit.


Front-end developer .NET
Als front-end developer .NET (#C) werk je aan de user interface van WTC.nl. Je schrijft je code op een overzichtelijke en goed gedocumenteerde manier. Je houdt een strikte scheiding tussen opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript) aan. Het resultaat is cross-browser compatible. Je bent analytisch sterk en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en technieken. Bekijk de volledige functieomschrijving op onze website.
Back-end developer .NET
Als Back-end developer .NET (software Engineer) werk je aan de (web) applicaties van wtc.nl wat varieert van uitbreidingen in een maatwerk CMS, het programmeren van complexe business logica aan de front-end en het programmeren van console applicaties. Naast het programmeren in .NET ben je in staat om te kunnen werken met complexe SQL functies, zoals stored procedures. Bezoek onze website voor de volledige omschrijving.
Interesse?
Ben jij fulltime beschikbaar en heb jij interesse in een van deze vacatures, mail dan je motivatie en CV naar mijke@tribalpeople.nl.
Wil je meer weten over de vacatures, dan kun je contact opnemen met Rémi Wouters, Marketing & IT Manager bij WTC. 020-7570651.
Ben je momenteel niet beschikbaar of sluiten deze functies niet aan bij je profiel, maar ken je iemand binnen je netwerk die mogelijk interesse heeft? Dan horen wij dat graag.
Vriendelijke groet,
Tribal People
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik dan hier en we zullen je zo snel mogelijk verwijderen

Tribalpeople.nl

Categorieën: Vacatures
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019