img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Poëzieweek: Echte Mensen

Echte Mensen (Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond) opereren op het snijvlak van kunstzinnige en populaire muziek waarbij poëtische teksten en muziek elkaar wederzijds versterken. Echte Mensen halen poëzie uit het stoffige isolement en scheppen een nieuwe plaats voor dichtkunst in dit digitale en verhaastende tijdperk.
Bibliotheek Stad, woensdag 31 januari om 20.00 uur.
img
Lees verder
img

Ben jij onze 1000ste volger op Instagram?

Ook op Instagram is de nieuwe bibliotheek actief. Zo actief dat we binnenkort onze 1000ste volger verwelkomen. Wil je kans maken op het verrassingspakket dat we dan verloten? Volg ons dan op Instagram en gebruik de hashtag #denieuwebibliotheek bij het plaatsen van een foto wanneer je hier bent.
img
Lees verder
img

Bevestiging bij verlenging via 'Mijn Menu'

Goed nieuws! Tot voor kort was het soms onduidelijk of het verlengen van media via ‘Mijn Menu’ gelukt was of niet. Die onduidelijkheid is nu de wereld uit. Na een verlenging via ‘Mijn Menu’ ontvang je nu een e-mail die je alle exemplaren toont die je thuis hebt, met daarachter aangegeven of er wel of niet verlengd is. Duidelijk en overzichtelijk.
img

Sttt... de tijger slaapt 2+

Een tijger is gemeen, een schildpad super sloom en een muis bijt in je teen. Maar is dat echt wel zo? In deze muzikale voorstelling zien we de heldhaftige daden van een groepje kleine dierenvrienden, die het op neemt tegen een grote woeste tijger. Hoewel, woest ...? Een grappige voorstelling van De Toren van Geluid waarin niet alles is wat het lijkt!
Bibliotheek Stad, zondag 28 januari om 15.00 uur.
Lees verder
img

Film: Breathe

Breathe is een hartverwarmend positief liefdesverhaal waarin elke dag geleefd wordt alsof het de laatste is. Dit waargebeurde verhaal gaat over de charismatische Robin Cavendish die plots verlamd raakt door polio. De wilskracht, liefde en toewijding van zijn vrouw zorgen ervoor dat Robin ondanks zijn verlamming het leven weer oppakt.
Te zien op 26, 27, 30 en 31 januari.
Lees verder
img

Fempreneur in the City

Ondernemen, inspireren en empowerment: dat zijn de kernwaarden van dit kennis- en netwerkevent voor ondernemende vrouwen. In deze editie, #Moms | Business, delen Tanja Jess en Anousha Nzume hun inzichten.
Bibliotheek Stad, woensdag 7 februari om 19.15 uur.
img

Biblyo Top 3

Dit zijn de meest gelezen artikelen van afgelopen week op Biblyo:

1. Moeder en meer … van Bianca ochse
2. Netflix review: Reign en Outlander van Nynke Stoffers
3. 24 januari 2018: Nationale Pindakaasdag! van Renske Brouwer
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden