Ben jij ook gehackt? Hackers lekken 773 miljoen mailadressen
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 17 Jan 2019
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook volg ons op google+ blijf op de hoogte via rss
Internet & Thuis Hackers lekken 773 miljoen e-mailadressen
Geschreven door: Joris Peterse - 17-Jan 13:16
Onder de noemer 'Collection #1' zijn databases van verschillende sites gehackt, waarbij enorm veel e-mailadressen en wachtwoorden zijn buitgemaakt. Onder de gehackte sites zitten ook veertien Belgische en elf Nederlandse sites, waaronder die van popgroep De Dijk. Je kunt nagaan of jouw mailadres ook buitgemaakt is bij de hacks.
Lees verder
Apps & Software Gratis software: Dit zijn de beste freeware-tips van januari 2019
Geschreven door: Redactie Computer!Totaal - 17-Jan 06:39
Freewaremakers zijn meestal enthousiaste computergebruikers die niet programmeren uit winstbejag, maar hun vaardigheden inzetten om iets te verbeteren. Dankzij de gratis programma’s wordt computeren leuker en handiger! We bespreken de beste freeware van dit moment en nieuwe versies van ‘evergreens’.
Lees verder
PartnerBijdrage Het Acer Swift testpanel
17-Jan 09:55
Op 16 november sprongen 10 lezers in het diepe, om te ervaren hoe het is om net zo licht en mobiel te zijn als de Acer Swift notebooks. Hoe hebben ze het indoor skydiven ervaren en, nog belangrijker, wat vonden ze van de Acer Swift 3 en Swift 5?
Lees verder
Overige elektronica Werk aan je gezondheid met deze horloges en fitnesstrackers
Geschreven door: Richard Veenstra - 13-Jan 10:20
Dit artikel bestaat uit drie categorieën. Bij de smartwatches vind je producten die veel functies van je smartphone kunnen vervangen of aanvullen, de sporthorloges zijn vooral gericht op trainingsprogramma’s zonder tussenkomst van een smartphone en de fitnesstrackers zijn handig als je wilt weten hoeveel stappen je hebt gezet of simpele sportprogramma’s wilt uitvoeren. Uiteraard is er enige overlap tussen de categorieën!
Lees verder
How To Gebruik de Concentratiehulp van Windows 10
Geschreven door: Ronald Smit - 14-Jan 06:09
Soms wil je tijdens je werk gewoon niet gestoord worden. Klaar. In Windows 10 kun je vervelende bliepjes en piepjes van meldingen onderdrukken. Al dan niet tijdelijk.
Lees verder
PartnerBijdrage Volg nu de gratis Smartphone Academy cursus!
17-Jan 09:56
Heb jij deel 2 van de gratis Smartphone Academy cursus al gedaan? In dit deel van de cursus, ontwikkeld door onze collega’s van Zoom.nl, leer je alles over fotograferen bij weinig licht en bespreken we de onderwerpen huisdier-, flatlay-, product- en panoramafotografie.
Lees verder
How To Dit zijn de mogelijkheden voor je slimme huis
Geschreven door: Jeroen Boer - 13-Jan 12:04
Slimme producten zoals een thermostaat, verlichting en rookmelders worden steeds normaler. Maar waar moet je eigenlijk aan denken bij een slim huis? Wij zetten (een gedeelte van) de mogelijkheden voor je slimme huis op een rij.
Lees verder
Blog Usb-c is nog altijd een zooitje
Geschreven door: Justin Doornekamp - 14-Jan 10:55
Usb-c moest een flinke revolutie teweeg brengen, maar anno 2018 is deze belofte nog steeds niet waargemaakt. Waar gaat het mis?
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl