Kruistocht in spijkerbroek voor €2,50

Boeken voor 23:00 uur besteld. De volgende werkdag bezorgd

Image

Speciaal voor Valentijnsdag 

Liefde in tijden van Tinder - Elisabeth Timmermans

Tegenwoordig is Tinder veruit de populairste dating app, met meer dan 300.000 Belgische en 1.500.000 Nederlandse gebruikers. Het einde van de romantiek, volgens sommigen. De oplossing voor singles op zoek naar de ware, volgens anderen. Wat is de waarheid?

 

In Liefde in tijden van Tinder gaat dr. Elisabeth Timmermans op zoek naar de invloed van sociale media en dating apps op onze relaties. Aan de hand van recent wetenschappelijk onderzoek en tientallen getuigenissen maakt ze je wegwijs in de liefde, seks en romantiek anno 2019.

Vier de liefde - Lars van der Werf

Dat het leven niet altijd gaat zoals we zouden willen, dat weten we allemaal wel, maar dan zijn er in elk -geval nog de versjes van Lars. Na drie succesvolle versjesboekjes verschijnt nu zijn vierde bundel! Wederom een rijmende verzameling lieve, kleine, mooie en fijne versjes waar je elke dag op een zelfgekozen moment van kunt genieten ? gegarandeerd dat je er glimlachend van in de verte gaat staren.

Presentatie door Tamara de Weijer

Nieuw verschenen boeken

De drietand, de heks en de draak - Christopher Paolini

Welkom terug in de wereld van Alagaësia! Het is jaren geleden dat Eragon het land verliet om de nieuwe generatie Drakenrijders te stichten. Nu ziet hij zich geconfronteerd met een zee aan verantwoordelijkheden: een drakenvesting opzetten, leveranciers aantrekken, drakeneieren bewaken en het hoofd bieden aan vijandige Urgals en arrogante elven. Maar een visioen van de Eldunarí, onverwacht bezoek, en een mysterieuze Urgal-legende bieden de nodige afleiding…?

De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen

Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun boomhut die nu 104 fantastische verdiepingen heeft. Ze hebben er dertien nieuwe verdiepingen bijgebouwd, zoals een trap zonder einde, een boerbank en zelfs een machtig fort.

Andy en Terry zoeken een grappig verhaal voor hun volgende boek en belanden in een race tegen de tijd. Misschien dat ze iets aan de tandenfee hebben, aan de twee-miljoen-euro-winkel, of wie weet zelfs aan de raadsels uit de denkkamer van diepe gedachten?

 

Dus waar wacht je nog op?
Kom naar boven!

Jij Ik Alles - Catherine Isaac

Een setting om heerlijk bij weg te dromen: een kasteel op het Franse platteland

 

Jessica is helemaal klaar met Adam. Zijn constante leugens, overspel en gebrek aan interesse voor hun pasgeboren zoon lopen de spuigaten uit. Als ze hem de deur wijst, vertrekt hij naar Frankrijk en laat niets meer van zich horen. Opgeruimd staat netjes.

 

Tien jaar later is baby William uitgegroeid tot een lieve, slimme jongen die steeds meer vragen stelt over zijn vader. Adam woont nog altijd in Frankrijk en runt daar een hotel in een prachtig kasteel. Jessica zet haar trots opzij en boekt een kamer voor de zomervakantie. Daar, midden in de zonovergoten Dordogne, heeft ze maar één missie: ervoor zorgen dat flierefluiter Adam eindelijk zijn hart verliest aan hun zoon en hem nooit meer in de steek laat. Want Jess draagt een geheim met zich mee dat Williams leven voorgoed zal veranderen?

Aan wie geef jij Kruistocht in Spijkerbroek?

Ga naar één onze winkels voor 'Kruistocht in Spijkerbroek'. Koop het boek voor jezelf, geef het cadeau of doneer het aan de Voedselbank via Stumpel. Wij zorgen ervoor dat alle gedoneerde boeken bij de Voedselbank terecht komen. Elk kind moet deze klassieker toch op zijn/haar boekenplank hebben staan? 

Image
Image

Wij helpen graag

Neem contact op met onze collega's.

Image

Nieuwsbrief versturen met MailCamp