Laden...

Benieuwd wie de winnaars van onze fotowedstrijd zijn? 📷

By wandel.nl received 9 dagen geleden

Categorieën: Hobby | Vrije tijd
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder
  • Html
  • Tekst
| Wandeltips | Evenementen | Routes |
Fijn wandelweekend!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Dit zijn de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd

De winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd zijn bekend! Deelnemers konden de afgelopen maanden een wandelfoto insturen en vervolgens zoveel mogelijk stemmen verzamelen. We kregen heel veel mooie, grappige en bijzondere foto’s binnen. Bekijk hier welke foto’s in de prijzen zijn gevallen.   

Rekoefeningen: nodig of overbodig?

Rekken en strekken: de meningen over het nut daarvan zijn vaak verdeeld. Zijn rekoefeningen voor wandelaars nodig of overbodig? Wandel.nl over het nut van rekoefeningen en over hoe je deze op een verstandige manier kunt uitvoeren. Met voorbeeldvideo’s waarin wandeltrainer Bart Putman oefeningen voordoet.
 

Hartstocht De Biesbosch

ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2019 - DORDRECHT
Wandel op zaterdag 14 september door de prachtige Dordtse Biesbosch. Hier kun je 5, 10, 15, 20 of 25 km wandelen over verharde én onverharde paden. ‘De flora en fauna is écht heel bijzonder. Zoals de vele bevers in dit gebied, die soms hele bomen omver knagen’, aldus Henk Bronkhorst, Hoofd Beheer van Nationaal Park de Biesbosch. Met je deelname steun je onderzoek naar hart- en vaatziekten.
 

Het Grote Rivierenpad: ruimte voor de Waal

Op het Grote Rivierenpad volg je oer-Hollandse rivieren: de Nieuwe Waterweg, Oude Maas, Lek, Linge en Waal. Wandel in twintig etappes van Hoek van Holland naar de Waal bij Nijmegen. Bij het eindpunt van de route kom je een prachtig staaltje waterbeheersing tegen: een nevengeul. Rondom deze geul kun je mooi wandelen, zeker in de zomer als het zonnig weer is. 
 

Wandelevenementen in het buitenland: tips

Zin om eens aan een wandelevenement in het buitenland deel te nemen? Bijvoorbeeld in de zon of in de bergen? De meeste wandelevenementen op Wandel.nl zijn in Nederland, maar er vindt ook een aantal tochten in het buitenland plaats. We maakten een selectie voor je, met ook alvast een paar tips voor 2020.
 

Appelstap

ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2019 - APPELSCHA
Appelstap is een mooie tocht tijdens de invallende duisternis. Er zijn drie routes: 5, 15 en 30 kilometer. Welke routes je ook kiest, de laatste vijf kilometer zijn bijzonder. Langs de route is van alles te beleven. Je wordt getrakteerd op muziek, kunst, drama, lichteffecten en theater. De langste afstanden gaan door Nationaal Park Drents-Friese Wold. De opbrengst van Appelstap gaat naar twee goede doelen.
 

Wij willen jou graag beter leren kennen

In de nieuwsbrief stellen we je af en toe een vraag om jou als wandelaar wat beter te leren kennen. Op die manier kunnen we de nieuwsbrief zo goed mogelijk op jouw interesses laten aansluiten. Deze keer zijn we benieuwd op welk moment van de dag jij het liefst gaat wandelen. Wandel je graag bij zonsopkomst, in de middag of misschien zelfs wel ’s nachts?
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.
gegevens bijwerken of uitschrijven

Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2019