Oorlogsdrama door de ogen van een kind, Malle Babbe de Musical, Dit wist je niet over knoflook
Zin Magazine 4/5

Zin Magazine 4/5

Bakken met chocola, lichter door het leven & Tributebands, ode aan muzikale held
Zin
Bergen energie opdoen
Betoverend Zwitserland

In de Zwitserse Alpen – land van indrukwekkende bergreuzen, heldere bergmeren, kilometers aan wandel- en fietspaden, klingelende koeienbellen en kaasfondue – is vakantie écht vakantie. Dat weet Hadewych Minis als geen ander. Door de frisse berglucht, rust én magische natuur gaat opladen hier eigenlijk helemaal vanzelf.

Zin
Oorlogsdrama door de ogen van een kind
De steen in mijn mond

De aangrijpende voorstelling De steen in mijn mond is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van de 9-jarige Marietje uit Eindhoven, tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de oorlogsjaren voltrok zich een groot drama in haar gezin, waarna haar leven nooit meer hetzelfde zou zijn. 

Zin
Duik in de geschiedenis
Het Rijk van Nijmegen

Of je er nu voor kiest de stad of de natuur (of allebei!) te verkennen, het Rijk van Nijmegen biedt je gegarandeerd een reis door de geschiedenis. Ontdek welke sporen de Romeinen hebben achtergelaten in deze eeuwenoude stad en omgeving. Laat je verrassen door een bezoek aan deze unieke regio!

Zin
We love Rob de Nijs
Malle Babbe de Musical

Met nummers als Banger Hart en Zachtjes tikt de regen is het repertoire van Rob de Nijs niet meer weg te denken uit het collectieve muziekgeheugen van Nederland. Goed nieuws voor fans van de zanger, op 9 februari 2025 gaat Malle Babbe de Musical in première. 

Zin
‘Fictie is mijn natuurlijke habitat’
Schrijver Guido van Heulendonk

Hij schrijft wanneer de behoefte zich aandient. En die blijft nog altijd komen – zelfs na tientallen jaren van schrijverschap. De kroon met twee pieken, de nieuwe roman van de Vlaamse Guido van Heulendonk (1951), gaat over hoe je verleden doorwerkt in het heden én heeft een bijzonder dynamische structuur.

Zin
Vul nu in en maak kans op € 2000
De TUI vakantie-enquête  

Tel jij ook vol ongeduld af naar je volgende vakantie? Ben je nog volop reisplannen aan het maken? Of is alles al in kannen en kruiken? En hoe ziet jouw ideale vakantie eruit? De zon, de sneeuw, de stad of de natuur, …?  We horen het graag!  Vul nu onze enquête in en maak kans op een reischeque t.w.v. € 2000 aangeboden door TUI.

Zin
Dit wist je niet van knoflook
Van smaakmaker tot medicijn

19 april is het National Garlic Day! Deze dag staat helemaal in het teken van knoflook! Van gezondheidsvoordelen tot grappige weetjes en het voorkomen van een stinkende adem. Dit wist je vast nog niet van knoflook.

Zin
ECO-Tuintje van Sprinklr  
Verrijk je tuiin

Geniet een jaar lang van de leukste ideeën en tips voor interieur en styling, tuinieren, koken, creatieve DIY’s en bijzondere logeeradressen. En je krijgt er een Sprinklr Eco-tuintje bij t.w.v. € 49,95 met maar liefst zes biologische tuinplanten. 

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden