BERICHT VAN ROBERT

Beste vrijheidsstrijders,
 
Ik ben weer in voorbereiding voor een nieuwe show. En onderdeel daarvan is dat ik gister een tweet eruit gegooid heb op het afgrijselijke X naar aanleiding van wederom een stillegging van een voetbalwedstrijd, omdat iemand op de tribune out ging.
 
En ik probeerde, tegen beter weten in, toch weer eens even een consensus te vinden tussen ons allemaal, omdat dit natuurlijk gewoon zo overduidelijk de waarheid is. Dit was mijn tweet:

We kunnen het toch echt wel met elkaar eens zijn dat sport evenementen voor Cojona en de prikken NOOIT zo vaak werden onderbroken, door toeschouwers die out gaan, als NA de ‘pandemie’???
 
Dit is natuurlijk gewoon de waarheid. Er is niemand die dit kan ontkennen. Maar de reacties die je erop krijgt, nogmaals voor mij niet onverwacht, maar die zijn toch stuitend. Hier even een greep daaruit:
 
"Hartaanvallen tijdens wedstrijden zijn van alle tijden. Alleen wordt er nu meer aandacht aan geschonken."
 
"Bizar, steeds op dezelfde thema terug blijven komen. Kennelijk niet creatief genoeg om iets wat hout snijdt te posten."

"Een dommer soort als jij loopt er echt niet rond. Ik kom al jaren op voetbalvelden en het komt al zo lang voor dat ik er kom. Alleen nu werd het stil gelegd. Hulde daarvoor."


Ze zijn allemaal de overduidelijke waarheid aan het ontkennen. Nogmaals, ik weet hoe mensen gehersenspoeld zijn. Ik weet dat deze mensen mij haten, omdat ik net zoals jullie gewoon in de echte waarheidswereld leef. En niet zoals zij, in de omgekeerde waarheidswereld, die ze om een of andere reden beschermen, terwijl ze er absoluut niet beter van worden.
 
Maar wij weten hoe het echt zit. Dat maakt ons sterk en gaat ervoor zorgen dat wij hier beter uit gaan komen. Betere tijden komen en zijn er eigenlijk al voor ons, want we zien het.
 
Morgen meer hierover. Dank voor jullie donaties, het is zo belangrijk. Daarmee houden jullie ons in de lucht. Geniet van je maandagavond. We spreken elkaar snel.
 
Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven