Eerste franchisenemer Toasty Business van start
Beroemde snackbar de Saks in Arnhem te koop | De twee locaties van snackbar De Saks in Arnhem staan te koop. De Saks is vanwege de huisgemaakte friet al jaren een begrip in Arnhem en omstreken. Eigenaar Rienus Klaassen (69) laat weten dat hij de zaak alleen verkoopt aan de juiste persoon. 'Ik heb geen haast.' | |
|
| Eerste franchisenemer Toasty Business van start | Ondernemer Marco Vriends is de eerste franchisenemer van Toasty Business, het lunchconcept van de oprichters en eigenaren van Burger Business. Vriends draait Toasty Business vanuit zijn eetcafé in Tilburg, gevestigd bij Burger Business om de hoek. | |
|
| Snackbarhouder komt met kruidnootkroket | Ondernemer Jeroen Tijl van snackbar de Kuik in Middelharnis staat bekend om zijn huisgemaakte snacks. Voor het lokale sinterklaasfeest bedacht hij een bijzonder exemplaar: de kruidnootkroket. Hoe wordt 'ie gegeten? | |
|
| Unilever zet meer in op plantaardige vleesvervangers | Unilever gaat de komende jaren meer doen om de verkoop van plantaardige vleesvervangers en zuivelvarianten te verhogen. Het was- en levensmiddelenconcern wil daarbij vooral zijn dochtermerk De Vegetarische Slager nog meer aan de man brengen. | |
|
| Vega frikandellen: geen grote hit, wel blijvertjes | Bezoekers van de Horecava konden er begin dit jaar niet omheen; de vegetarische frikandel. In de snackhal presenteerden drie fabrikanten een vleesloze variant op de snack der snacks. Hoe staan de drie er bijna een jaar later voor? | |
|
| Arn Zuyderduin: Wat ik leerde over bordjes met regels | Door de huidige coronaregelgeving en -adviezen zie je ze overal weer opduiken op de winkeldeuren en -ruiten: de bordjes en A4-tjes. Een fenomeen. Inmiddels ben ik ze gaan zien als experiment. Ik heb het volgende geleerd. | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|
|