Beste Bert, Het is bijna het einde van de maand en dat betekent weer een nieuwe Lekker Minder Suiker-nieuwsbrief. Met vandaag: Het nieuwe Suiker Challenge Magazine Makkelijk en gezond lunchen: krokante wrap met kip Zoete aardappel en bloemkool uit de oven 3 handige tips voor een zoete smaak zonder suikerVeel lees- en kookplezier!
Ontvang het nieuwe Suiker Challenge Magazine
Dit is hem dan: het nieuwe Suiker Challenge Magazine boordevol suikervrije recepten en handige tips! Wil jij direct de digitale versie van dit magazine ontvangen? Schrijf je dan nu gratis in voor de challenge.
Groente uit de oven zijn lekker knapperig en hartstikke gezond. Wist je dat zoete aardappel en bloemkool heel goed samengaan? Je ontdekt het met dit recept. Tip: gooi de blaadjes van de bloemkool niet weg, maar gebruik ze voor een salade. De blaadjes van een bloemkool kun je namelijk gewoon eten. Ze zitten vol met gezonde stoffen!
Wil jij je eten een lekkere zoete smaak geven zonder suiker te gebruiken? Kijk dan eens naar onderstaande tips: Een zoete smaak geven aan hartige maaltijden? Voeg een zoete groente toe. Voorbeelde van zoete groente zijn wortel, paprika, pompoen, zoete aardappel en ui. Trek in een zoet drankje? Maak thee van gember, venkelzaad, anijs en munt. Heerlijk bij het ontbijt of 's avonds na het eten. Zorg dat je wat zoete smaakmakers als kaneel, cacao of speculaaskruiden in huis hebt. Kaneel en appel gaan goed samen. Met speculaaskruiden kun je een heerlijke pannenkoek maken!